Lavender sleep therapy або Never again😅
Ви любите лаванду? То вам сюди. Як ні - приходьте повз і мене з собою прихватіть😅
На минулий новий рік мені подарували набір The Luxury Bathing Lavender Sleep Therapy від Grace Cole, до якого входили білі пухнасті капці, гель для миття ніг та крем для ніг. Все це оформлено у гарний бокс з фірмовою стрічкою.
капці були дуже милі, зручні ... до першого прання 😅 але потім все одно ще деякий час мені послужили.
Тепер про засоби.
Що гель, що крем мають яскраво виражений лавандовий аромат.
Він має заспокоювати. ніби. але мене він трохи бісить. Насправді тут справа смаку.
Якщо ви любите лаванду - вам це точно "зайде".
хотіла віддати мамі, але не встигла. Тож, довикористовувала сама 🤪
Обидва засоби рідкуваті.
Гель прозорий, гарно піниться. Дуже рідкий.
Використовувала двома способами:1) ванночки для ніг з цим гелем і сіллю (в набір не входила) краще передає аромат лаванди;
2)ступні у мити цим гелем (спочатку я думала що він якийсь спеціальний і суперщвидко пом'якшує шкіру стоп, але ні, він звичайний) при звичайному митті у ванні чи душі (Прям як в анекдоті, що у дівчат для кожної частинки тіла свій засіб - для лівої брови, правого вуха відмінні засоби догляду від правої брови та лівого вуха🙈)
Якби не лавандовий запах, я б більше робила ванночок для ніг з цим засобом. за такого використання шкіра на ступнях більш м'яка, гладенька.
Крем. Рідкуватий, білий. Спочатку думала, шо він буде мало живити шкіру, але помилилась. Незважаючи на рідку текстуру він живить, зволожує і його на довго вистачило. Так надовго, що я ще довго лаванду не нюхатиму і все, що її стосується обходитиму 10-ою дорогою🤣
Отже. Якщо ви любите лаванду, вам подобається її аромат і ви взагалі фанат цієї рослини - вам сюди. Це однозначно ваш продукт.
як ні - обирайте іншу серію))) з нектарином, наприклад))
кидаю вам посилання на серію (набору з капцями не знайшла, але є інші продукти з лініі лавандової терапії )
Коментарі (0)