Крапелька від Lamel
Враження від LAMEL Make Up Lip Care Oil, 402
Мені здається, що ця олійка вже ламельна класика) особлива форма флакончика робить її впізнаваною, мені вона нагадує краплю, і виглядає досить класно, навіть якщо врахувати те, що матеріал піддатливий пластик. Об'єм 6мл, флакончик просто мацьопка) як і аплікатор, він досить маленький і не об'ємний, через що потрібно його кілька раз занурювати в олійку, щоб рівномірно розприділити засіб. З іншого боку, можна промалювати форму губ.
Консистенція рідка, трішки гелева. На губах вона утворює таке вологе відчуття, наче олійка "от-от потече", та все ок, вона тримається нормально. Лежить досить комфортно, але відчувається вологою.
Виглядає досить класно, типу вологий фініш, олійка додає об'єму.
Аромат полуничний, це зрозуміло, адже відтінок 402 – Strawberry.
Олійка прозора з легким рожевим відтінком, на губах він непомітний.
Стійкість недовга, після чаювання засобу вже не буде на губах. Хоча і до хочеться зняти принаймні верхній шар, щоб просто його не спробувати на смак). До-речі, волосся не дуже липне до неї, це плюс.
Якщо казати про доглядові властивості, то поки олійка на губах, відчувається певне зволоження, і навіть після того, як її стерти, губи виглядають зволоженими.
У складі загалом технічні компоненти, барвники, ароматизатори та мінеральна олія.
Дуже дякую Zhukovka за те, що познайомила мене з цим засобом 💕.
Коментарі (0)