Масажна щітка для тіла Joko Blend
Захопилась я темою самомасажу і хочу розповісти про такий чудовий аксесуар, як масажна щітка для тіла
Вона підходить для сухого масажу, який є дуже корисним, оскільки розганяє лімфу, що веде до покращення імунітету та зменшення целюліту. Взимку для мене особливо актуальний такий масаж, адже часто маю проблеми з імунітетом і через це вилазять болячки, та на даний момент бачу, що організм став сильнішим.
Технічні характеристики:
- Щітка доволі жорстка, више середнього, але до неї звикаєш все більше. Починати треба користуватись лагідно, з часом збільшуючи натиск.
- Великий розмір дозволяє швидко зробити масаж всього тіла. При цьому щіточка легка.
- Щетинки не випадають, вони достатньо жорсткі і пружні, що дозволяє ретельно проробити тіло.
- Щітку варто залишати в сухому місці! Після вологого очищення добре просушити, я ставлю на батарею.
Як використовувати?
- Можна на голе тіло або зверху по спортивному облягаючому одязі.
- Починаємо знизу. Спочатку проробляємо п'яти круговими рухами, дальше штрихоподібними знизу вверх тягнемо щітку по ніжках. Загалом живіт, сідниці і п'ятки круговими рухами, все решту штрихоподібними. Але звичайно ж раджу подивитись відео в інтернеті, якщо у вас не має досвіду. А також познайомитись з противопоказами.
- Масаж виконується швидко, що доволі зручно робити зранку, коли мало часу, але краще самопочуття на весь день гарантоване!
Враження від використання:
- Щітка не залишає подряпин, якщо масаж був інтенсивним і правильним, то буде почервоніння, що є добре в цьому випадку.
- Відчувається якісне розслаблення тіла і думки стають ясніше, такий масаж дійсно приводить до тями.)
- Шкіра після довготривалого використання більш пружна і еластична, зменшується видимість целюлітних відкладень.
- Так, як я людина, яка не любить, коли до неї торкаються чужі руки хоч якийсь масаж то вже дуже круто. Звичайно, в кого проблеми зі спиною, то вибору нема, але для церкуляцяї крові, відтоку лімфи-чудовий домашній варіант.
- І ще цю щіточку дуже любить моя кішка, інколи балую її.)
Коментарі (0)