Сяючий бальзам для губ NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click
Все в цьому бальзамі прекрасно, якби не один мінус, який перекреслив ледь не всі плюси…
Зима для мене – це вже традиційно період покупок нових бальзамчиків для губ, адже в цей період шкіра губ підпадає під максимально несприятливі умови, що призводить до її сухості, лущень і появи таких болючих тріщинок…
Одним із цікавих бальзамчиків, придбаних цієї зими, і про який мені хочеться залишити окремий відгук, є Сяючий бальзам для губ NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click. Він, по великому рахунку, непоганий, проте в нього є один суттєвий мінус, через який я навряд чи повторно куплю цей бальзам.
Ну що ж, розповідаю про нього більш детально.
Оформлення/дизайн
Бальзам виконаний у форматі тонкого фломастера-клікера, який виготовлений із доволі якісного пластику та візуально імітує відтінок самого засобу.
Для гігієнічності міцно закривається кришечкою, яка самовільно не злітає і не відкривається.
Для подачі бальзаму знизу корпусу є спеціальна кнопочка. І, по правді кажучи, для мене такий формат виявився зовсім незручним – то подається бальзаму замало для одного використання, то забагато… Звичайно, з часом «набила» руку, та для мене класичний викрутний механізм є значно зручнішим.
Стік бальзаму має овальну, злегка скошену форму. В принципі, ним зручно промальовувати як контур, так і заповнювати всю площину губ.
Об’єм бальзаму – 2 г.
Характеристика властивостей
Склад бальзаму дуже навіть непоганий – містить багато гарних зволожувачів, зокрема, олії авокадо, насіння морошки, малинових кісточок; вітамін Е; УФ-фільтри; багато емолентів (щоправда, здебільшого синтетичних). Що важливо, бальзам не містить у складі якихось потенційно небезпечних для здоров’я компонентів.
Консистенція бальзаму – класичний твердий стік, в міру жирненький. Швидко та інтенсивно підтаює при контакті з теплом губ.
Текстура – бальзам містить у собі велику кількість дуже дрібних яскраво-рожевих блискіток, які на губах не відчуваються абсолютно.
Запах – дуже приємний ягідний, відчувається на губах близько півгодини після нанесення бальзаму.
Вираженого смаку бальзам не має.
Фініш вологий глянцевий, блискучий.
Стійкість не дуже велика – максимум 1,5-2 год. Після поглинання масляної основи на губах все одно залишаються блискітки. Каву/перекус не переживе, повноцінний обід тим більше. Однак, сходить бальзам досить акуратно і рівномірно.
Демакіяж. Тут взагалі ніяких проблем – за потреби, бальзам можна стерти навіть звичайною паперовою серветкою.
Нанесення. Ефект. Завдяки своїй м’якій, трішки жирненькій консистенції, бальзам дуже легко наноситься і розприділяється по шкірі губ, буквально скользить по ній, підтаюючи від її тепла. Так як стік овальний і трішки скошений, ним легко як промальовувати контур губ, так і заповнювати кольором всю площу.
Бальзам не створює відчуття липкості, плівки чи замазки на губах. Волосся до нього не липне. Взагалі, відчувається дуже комфортно, не відволікає.
За межі губ він не розтікається, не розмазується, сильно не підкреслює недоліків, однак, бальзам любить утворити противну білу смужку на стику губ! Особливо, якщо хоч трішки бальзам нашарувати. А я це страшенно не люблю! Можливо, це пов'язано виключно саме з цим відтінком, однак даний момент мене дуже розчарував!
Доглядові властивості у бальзаму непогані – поки він на губах, відчувається їх чудове зволоження і захист. Однак, після поглинання бальзаму ці відчуття доволі швидко зникають, тому даний засіб для мене – все ж більше про декоративну функцію, аніж про догляд.
Відтінок/свотчі
У мене даний бальзам у дуже цікавому і самому світлому із всієї лінійки відтінку 01 - Main Character. Це велика кількість надзвичайно дрібних рожевих блискіток на прозоро-білуватій основі.
На губах цей відтінок виглядає практично прозорим із блискітками, губи майже не вибілює (якщо не нашаровувати, а нанести одним тонесеньким шаром), блискітки делікатні, в очі не кидаються і не виглядають вульгарно.
🤍Підсумки
Сяючий бальзам для губ NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click в цілому, дуже й дуже непоганий! Мені сподобались практично всі його властивості – і склад, і запах, і цікавий відтінок. Однак, оця його властивість скочуватись у білу лінію на стику слизової губ мене дуже розчарувала… Можливо, в інших відтінках такої проблеми немає, проте, не впевнена, чи здійсню купівлю ще якогось відтінку.
Коментарі (0)