Lesikat

Dark Coconut від rom&nd

Dark Coconut від rom&nd

Сьогодні про блиск від Rom&nd.

Dark Coconut — це той самий відтінок, який підходить абсолютно до всього. Він теплий, благородний, із шоколадно-карамельним підтоном, що ідеально лягає як у щоденний, так і у вечірній образ. Це “ваш” колір, тільки на максимум. Він підкреслює природну красу і додає губам виразності, але при цьому виглядає дуже стримано й елегантно.

Текстура — любов із першого нанесення

Окей, давайте чесно: я не люблю блиски, які липнуть, розмазуються чи створюють відчуття важкості. Але тут усе навпаки!

• Легка, приємна текстура, яка буквально тане на губах.

• Ніякої липкості — тільки комфорт і зволоження.

• Фініш — той самий глянцевий мокрий ефект, який виглядає стильно і сучасно, без перебору.

Пігментація та стійкість

Dark Coconut — це не просто блиск, а блиск-тинт. Колір насичений, але не кричущий, а такий, щоб привертати увагу й підкреслювати вашу природну красу. І ось головний плюс: навіть якщо блиск зникає після перекусу чи кави, на губах залишається ніжний тінт. Це як маленький бонус.

Як довго тримається?

Для блиску він тримається дуже достойно. Я можу пити, їсти, розмовляти, а він усе ще залишається зі мною. Так, фініш стає менш глянцевим, але колір все одно залишається на губах, і це просто топ!

Кому підійде?

Цей блиск ідеальний для тих, хто:

• Любить комфорт і хоче, щоб косметика була непомітною у використанні.

• Шукає універсальний відтінок “під усе”.

Якщо ви давно придивляєтеся до цього бренду, не вагайтеся.♥️

Dark Coconut від rom&nd
Dark Coconut від rom&nd
18 січня, 2025
Lesikat
18 січня, 2025