Анастасія Фоміна

Кокосова олія-незамінний засіб догляду🥥

Кокосова олія-незамінний засіб догляду🥥

Для мене кокосова олія є незамінним засобом в догляді.Конкретно ця олія має бути 100% натуральною,пахне неймовірно,звичайно як і має пахнути кокосова олія.До речі я зустріла кокосову олія,де був ненатуральний аромат і він суттєво відрізнявся від справжньої.Консистенція олії залежить від температури повітря в приміщенні, в якому воно знаходиться. Отже,коли тепло або навіть спекотно в приміщенні-воно тане, якщо ж холодно, то стає твердим.Тверду олію складно доставати з такої пляшечки,це невеличкий її мінус,але я просто нагряваю пляшку в гарячій воді або ставлю в найбільш теплому місці(можна на батарею або десь на кухню,коли там готуєш).Кокосова олія володіє антибактеріальними властивостями, містить антиоксиданти, зволожує і захищає шкіру від пошкоджень та насичує шкіру поживними речовинами. Робить шкіру м'якою і бархатистою.Круто відновлює шкіру і допомагає при опіках,особливо після засмаги.Люблю також використовувати його, додаючи трохи в крем для рук або ніг,тоді крем стає жирніше і його властивості зволоження зростають в декілька разів.Також раніше я використовувала його після депіляції.Зараз ще люблю його використовувати у якості масажної олії.

Знаю,що багато хто використовую ще кокосову олію по догляду за волоссям ,але я якось пробувала і непомітила якогось неймовірно круто ефекту.Навіть мені здалося,що після нього моє волосся стало сухішим,але можливо воно просто не підійшло саме моєму волоссю.

Для мене це точно продукт ,коли треба круте зволоження та відновлення шкіри,і воно точно має бути і у вас.Ну і звичайно вартість об'єктивно смішна.