Соковиті бризки шампанського в моїх руках : Landor Jiffy Of Relax
Аромат на який я звернула увагу завдяки відгуку на Makeup Club і не прогадала. Любителям фруктових ароматів і дюпів зроблених на свій лад - присвячується.
Цей аромат висів в моєму віш лісті, саме завдяки Makeup Club. Прочитавши відгук Hanna Domashenko , я зрозуміла що він мені потрібен, до того ж в нас доволі схожі вподобання на фруктові аромати, то ж її смаку я довіряю повністю( особливо з тим, що через неї я хочу ще деякі аромати).
Відчути розкішний фруктовий аромат, можна відчути одразу. Варто лише зняти ковпачок, як соковиті фруктові ноти стають настільки яскравими, що заповнюють простір навколо мене. Більш за все мене здивувало манго. Воно звучало в тандемі з ананасом, який додав цьому аромату справжньої трапічної насолоди і це створювало в моїй голові образ якогось смачного коктейлю, але чомусь саме з ігристим натяком. Причину я авжеж розуміла, але поведінка аромата настільки здивувала, що я навіть забула про це.
Після розпилення на шкіру, Jiffy Of Relax продовжив дивувати мене своїми метамарфозами і тим, на скільки яскраво відчувались всі нотки. Манго і ананас все ще ігриво виділялись, а на шкірі до них доєднався персик, навіть нектарін. А ті хто вже вивчили мої вподобання знають - я персиково залежна людина. Старт звучить голосно, немов якась драйвова пісня. Він звучить гаряче, але не східною солодкістю, а саме сексуальністю, свободою і енергією. Аромат буквально створений для літа, для того що б кричати висунувшись з машини і так голосно сміятися, що всі в радіусі трьох кілометрів це б почули. Блиск вечірнього міста, зоряне небо, дух молодості і безтурботності. Ось про що старт цього аромату.
Трошки пізніше, манго і ананас, поступилися дорогою іншим ноткам. Вже з'явилась легка терпкість, з'явилась і кислинка і впринципі почали відчуватися ягоди і бульбашки шампанського. Відчуття саме присутності ігристого, переслідували мене лише з флакону, я просто чекала коли вони стануть більш активними що б сказати - о так, це про нього. В середині він м'який, без пряності чи гостроти. Навіть та терпкість, вона здається такою звабливою. Відчуття що ти вийшов з приміщення, де проходить вечірка, кудись на балкон і літній вітер охолоджує твоє гаряче тіло. Я майже чую ту солодку тишу і приглушені звуки музики, що долинають звідкись позаду. Ох, як же складно стримуватися і не описувати ті емоції і ті образи що викликає аромат.
В середині найбільш виразно мені відчуваються ягоди і цей тандем мені знайомий з дитинства. Хто хоч раз чув аромат бузини знають що вона не така вже приємна, а от хто куштував в селі настоянку або бражку, знають що вона пахне доволі приємно і її легко впізнати (не котячими ссаками як квіти) А от присутність смородини я помітила не одразу.
Під кінець аромат стає ще більш м'яким, густим, а всі ноти стають єдиним цілим. Після кисленього старту і середини, легка кремова солодкість дуже личить цьому аромату, при тому що в повітрі все ще грає аромат вечірки. Верхні ноти на стільки активні навіть через деякий час, що відчути базу як щось окреме - мені не вдалось. База мені просто здається густою, теплою, м'якою. Це вже про обійми, про те як ти не відчуваєш ніг від втоми і починаєш солодко засинати, поринаючи у фантастичні світі своїх мрій.
ПІРАМІДА АРОМАТУ:
- Старт: Ананас, Манго, Персик, Чорна бузина, Чорна смородина. Я піраміду дивилась лише перед замовленням і читаючи допис Ані, тож забула що вся ця фруктова краса - на старті. Ананас і манго для мене відчувається як щось цілістне і виходить що бульбашки дає бузина. Персик тут вологий, дуже соковитий і ароматний, не супер солодкий. Мені от він більше як нектарин. Безина і смородина це в мене більше про середину, тому що вони відчуваються окремо від перших трьох нот.
- Середні ноти : Ірис, Абрикос, Береза, Орхідея. Ну що ж - я нічого не почула з заявленого,. можливо окрім абрикоси яка могла грати десь з персиком і бузиною, і теоритично були підсилені орхідеєю, але тут нюанс в іншому. Я не знаю як пахнуть сорта орхідеї де є аромат, але є якась нотка в ароматі, що перекликається з іншим ароматом з такою ж пірамідою . Ну а по ірису - взагалі сказати не можу, не чую. А береза ? це про дерево чи про сік ? Багато питань викликає середина, бо для мене вона все ж таки про смородину і бузину.
- База : Вершки, Сандалове дерево, Трояндове дерево, Червоне дерево. Ох, які ж гарні ноти. Дивлячись на них, я починаю бачити їх в розкриті аромату, але тільки коли згадую їх, бо так, для мене база щось абстрактне, комфортне, м'яке і ... мабуть вершкове, так дійсно, вершкове. А з тим що сандал мене заспокоює, я думаю що навіть не помічаючи його приємного аромату, мій організм реагує на нього. Але не буду вводити вас в оману: ОКРЕМО НОТИ БАЗИ Я НЕЗМОГЛА РОЗРІЗНИТИ.
Всі ми розуміємо, що коли в піраміді ми бачимо суміш нот таких як абрикоса, бузина, орхідея, махагоні і вершки - так чи інакше ми думаємо про PINK MOLéCULE від ZARKOPERFUME. Я чула і молекулу, і інший дюп на молекулу і підробку на неї. Так ось Jiffy Of Relax взагалі не про те. І ось цим мені подобається бренд Landor. Так, в них є як самостійні аромати так і дюпи, і от їх головна особливість, це те що якимось чином, вони виправляють те що мені не подобається в тих класичних ароматах і створюють їх наче для мене. Я не люблю рожеву молекулу, але Jiffy Of Relax запав мені в душу і цю аналогію я помітила не тільки з ним. Це реально так, вони наче знають мій смак.
Jiffy Of Relax - це аромат про бурхливу літню вечірку, де яскраво виділяються фрукти і не дивлячись на схожість нот, вона лише на 30% схожа на молекулу. Аромат доволі дифузний, його шлейф хоча і не надто довгий, але створює навколо людину якусь ауру і не почути його складно. Стійкість аромату мені сподобалась, на мені тримається гарно, а я нагадую - холодна шкіра. Цей аромат сподобається як і тим кому подобається молекула, так і любителям фруктових соковитих ароматів, але в більш грайливій варіації. Тим хто не любить тропічність чи манго - може вдарити він в ніс. Але тут манго не таке як Mango Skin, тут воно саме соковите завдяки ананасу. Я не пожалкувала, що послухала Аню і обрала цей аромат, бо він дійсно дуже гарний. А з думкою Ані, ви можете ознайомитися за посиланням : https://club.makeup.com.ua/post/58938/
Коментарі (0)