Tatyana1104

L'Oreal Paris Elseve Full Resist Arginine + Aminexil

Привіт всім.

Обираючи щось нове, завжди перечитую масу коментарів про товар, так краще зрозуміти чи підійде засіб.

Так я зробила з новинкою для мене серії Elseve Full resist arginine + aminexil від бренду L'Oreal Paris шампунь та кондиціонер.

Пляшечки бордового кольору місткістю 250-шампунь, та 200 мл - кондиціонер, з наліпкою про 100% переробленого пластику, мають комфортні кришечки фліп які дозволяють без зайвих зусиль використовувати засіб. Шампунь; Має білу перламутрову консистенцію, рідкувато-тягуча основа, вистачає невеликої кількості шампуню якою можна промити волосся. тобто економний.

Склад:Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Coco, Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Niacinamide, Cocamide Mipa, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Arginine, Salicylic Acid, Limonene, Fumaric Acid, Linalool, Benzyl Alcohol, 2, Oleamido, 1, 3, Octadecanediol, Carbomer, Citric Acid, Hexylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Parfum / Fragrancе

Шампунь призначений для ослабленого, схильного до випадіння волосся, він: скорочує випадіння спровоковане ламкістю,

- живить шкіру голови корисними компонентами,

- зміцнює кучері від коренів і до кінчиків,

- м'яко очищає від забруднень та сальних виділень,

- Відновлює структуру локонів,

- прискорює зростання пасм,

- Надає блиск.

Бальзам: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Diaminopyrimidine Oxide, Lactic Acid, Arginine, Trideceth-6, Limonene, Benzoic Acid, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Biotin, Potassium Hydroxide, Cetrimonium Chloride, Parfum/Fragrance.

До складу бальзаму входять три активні компоненти: аргінін, протеїн і вітамін В3. Аргінін &mdash це амінокислота, що відповідає за ріст волосся. Протеїн утворює білкову оболонку навколо кожної волосини й утримує в ній вологу та поживні речовини. Вітамін В3 забезпечує захист від негативної дії зовнішніх чинників: сонця і вітру.

Взагалі хороший догляд залежить тільки якщо використання косметичною продукції йде комплексним, звісно парочка, шампунь та кондиціонер є не повна лінійка догляду, але навіть не зважаючи на це, можу спокійно сказати що результат я побачила хороший, маю сухе пористе волосся, і використовую засоби через день, волосся помітно стало менше випадати, з'явився блиск, має насичений живий, доглянутий вигляд, лінійка мені сподобалась, рекомендую іншим...

На сьогодні все дякую за увагу. Завжди з вами...

19 січня, 2025
Tatyana1104
19 січня, 2025