Ta_nyaaaaaaa

Майже ідеальна гідрофільна олія

Вибір на цю олійну впав після того, як закінчилася моя улюблена з пробіотиками від Dr. Ceuracle, котра була ідеальною для моєї шкіри.

Моя шкіра: проблемна, чутлива, схильна до сухості.

Основа цієї гідрофілки - натуральні масла (оливкова, соняшникова, пінника лугового, ромашки), тому загалом є безпечною навіть для шкіри з акне.

❗️хоча звісно усе треба пробувати, тут працює метод проб і помилок

Також у складі містяться зволожуючі, живильні компоненти з антиоксидантною дією, тому моїй шкірі засіб сподобався.

Текстура щільніша, ніж у Dr. Ceuracle (допис -https://club.makeup.com.ua/post/50291/), тому олійка розподіляється трохи складніше. Аромат травʼянистий, трохи солодкуватий, чим мені дуже сподобався.

Обʼєм великий 200 мл, тому вистачить надовго. Користуюся уже декілька місяців, при цьому більша половина засобу ще у тарі.

З макіяжем справляється добре, будь-якими текстурами і продуктами за стійкістю. Впоралася зі стійкою тушшю, стійким консилером, проф.макіяжем.

Що важливо: олійка емульгується при контакті з водою посередньо, при цьому не залишає відчуття плівки на очах.

Звісно, змиваю її ще засобом для вмивання - гелем чи пінкою. Як висновок шкіра мʼяка, не пересушена і якісно очищена.

🤔 але що стало для мене неочікуваним?

Як тільки я припинила використовувати гідрофілку, знову повернувшись до міцелярної води, помітила, що якість шкіри покращилася. Так, нових висипань майже не зʼявлялося, а наявні комедони помітно зменшилися у кількості у декілька разів.

Тому я зробила висновки, що попри мою любов до таких засобів, все ж шкірі більше підходить міцелярна вода…

Тож загалом олійку оцінюю на 8/10.

19 січня, 2025
Ta_nyaaaaaaa
19 січня, 2025