bovica

Очищуючий гель для вмивання Skinormil Anti-Acne Purifying Gel

Перше, що я помітила при використанні - економність. Його потрібно дуже мала кількість, щоб гарно очистити шкіру, трішки більше ніж горошина. Спочатку я придбала ємністю 50 мл, щоб перевірити, чи підійде мені, а після використання обрала 200 мл і вже пів року у мене цей гель і ще напевно 2 місяці прослужить до закінчення.

Друге - має приємний запах, легкий і ненавʼязливий, люблю таке.

Третє - доступна ціна, якщо розділити на ту кількість продукту, що витрачається, це дуже мало.

Четверте - гарно очищує. Зазвичай я спочатку очищувала шкіру ввечері спочатку міцеляркою, а опісля гелем. Пізніше мені написалт тут в Makeup Club, що гель цілком справляється з спф і я спробувала лише очищення гелем. Дійсно, це працює, міцелярка непотрібна.

Пʼяте - це дерматокосметика. Розумію, що не обовʼязково такі продукти мають продавати в аптеках, але для мене це своєрідний показник якості.

На кінець напишу, що моя шкіра зараз в набагато кращому стані, ніж була, звісно, я використовую і інші продукти, але в комплексі з цим гелем це дає свій результат і я цим дуже задоволена.

19 січня, 2025
bovica
19 січня, 2025