MAXIMOVA🌷

Йогуртова лінійка від Soika

Йогуртова лінійка від Soika

Набір по догляду за обличчям SOIKA ALL-IN-ONE - це чудовий бюджетний комплексний догляд за шкірою. В ньому всього 5 продуктів, створених на основі натуральних інгредієнтів, зокрема йогуртину, для глибокого зволоження, живлення та захисту шкіри.

Лінійка складається з наступних засобів:

- пінка для вмивання

- тонер-міст

- зволожуюча гель-сироватка

- інтенсивний нічний крем-бальзам

- сонцезахисний крем SPF 30+

Створення цієї лінійки було колаборацією бренду з практикуючою косметологинею з понад 10-тилітнім досвідом роботи в сфері естетичної косметології. Шляхом спільної роботи були розроблені інноваційні формули та підібрані активні компоненти, для того, щоб отримати ефективні та безпечні засоби. Продукти розроблені таким чином, що підійдуть всім типам шкіри без вікових обмежень. Основним інгредієнтом є швейцарський пребіотичний комплекс Yogurtene Balance - включає в себе пребіотик інулін та йогурт. Завдяки інуліну відновлюється баланс, а білки молочної сироватки, лактоза, молочна кислота, вітаміни А і В, мінеральні сполуки, що в складі йогурту, забезпечують зволоження і постачання живильних речовин. Натуральний зволожуючий фактор Aquaderm® SP забезпечує чудове зволоження шкіри та утримання вологи. СО2-екстракти зеленого чаю та алоє мають антиоксидантну, протизапальну, тонізуючу дію, зволожують та підтягують шкіру.

Я користувалась всією лінійкою і моїй шкірі сподобався такий догляд. Аромати засобів особисто для мене нейтральні і приємні. Ще хочу відмітити пакування, мені подобається, що кожен засіб загорнутий в коробочку, м'які туби зручні у використанні, ними легко дозувати крема, до пінки та спрею також нарікань не маю. В цілому гарна естетика етикеток в приємних кольорах.

Пінку використовувала у вечірній рутині, другим етапом після гідрофільної олії чи міцелярної води, вона доочищувала залишки макіяжу - чудово з цим справлялась.

Також користувалась і в ранковій рутині - очищувала шкіру після сну, таким чином змивала залишки попереднього догляду та забруднення.

Пінка повністю справляється зі своїм завданням, забезпечує очищення, не пересушує шкіру, не викликає подразнень або почервоніть. Для мене - це чудова базова пінка.

Помпа працює добре, видає хорошу пружну піну, яка швидко не осідає.

Я стараюсь не пропускати етап тонерів у догляді, бачу позитивний вплив таких продуктів на свою шкіру. У пакуванні баночки є розпилювач - це дуже зручно, приємною вологою обличчя огортає хмаринка дрібних капель. Особливо вдалим сезоном, для такого засобу буде літо.

Після розпилення я можу так і залишати продукт на обличчі, або ж трошки розподіляю пальчиками масажними рухами. Тонер досить швидко всотується не залишаючи липкості або відчуття плівки, відновлює pH-баланс. Приємно зволожує шкіру і мені здається, підсилює дію наступних нанесених продуктів.

Вона мені дуже сподобалась! Консистенція у засобу гелева і легка, використовую її у ранковій та вечірній рутині перед нанесенням крему.

Іноді можу використовувати, як самостійний продукт в якості бази під макіяж, таку пораду почула від дівчинки візажиста, і справді, на цю сироватку консилер та тональний краще закріпляється, фіксується міцніше ніж на крем. Але я завжди використовую спф, і макіяж на цій гель-сироватці роблю з врахуванням, що не буду цілий день під сонячними променями.

Після нанесення сироватка досить швидко всотується, залишає помітний ефект зволоження. Важливо визначити свою норму, одного разу я нанесла її занадто щедро, зверху закрила кремом і ці шари почали скочуватись при нанесенні макіяжу. Згодом таких проблем не виникало.

Для мене це був один з найцікавіших продуктів в лінійці. Спф іноді капризний засіб, може бути дуже плотним, вибілювати, складно наноситись, скочуватись і тд.

В даному випадку я не зіткнулась з такими проблемами але спочатку текстура крему мене здивувала. В ній були ніби малесенькі крупинки, проте після першого ж нанесення всі сумніви розвіялись, не дивлячись на ту текстуру - крем розподіляється добре, він має середню щільність, наноситься легко, не вибілює, фініш сяючий. Після нанесення стараюсь залишати на 20 хвилин для повного поглинання, а потім наношу макіяж.

На фото можете розглянути ті самі гранулки і те, як вони зникають після нанесення.

Використовую крем наразі в зимовий час, сонце не активне, тому рівень захисту SPF30 мені ідеально підходить.

Склад сонцезахисного крему включає різноманітні компоненти, які забезпечують захист від ультрафіолетового випромінювання та догляд за шкірою.

Активні фільтри (захист від сонця):

- Ethylhexyl Methoxycinnamate: хімічний UVB-фільтр, що запобігає сонячним опікам

- Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate: сучасний хімічний UVA-фільтр, який захищає шкіру від фотостаріння

- Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano): фільтр широкого спектра (UVA та UVB). Наночастинки допомагають рівномірно наносити крем і уникати білих слідів.

Даний крем ніжний (як йогурт) і легший за текстурою від сонцезахисного крему. Він дуже комфортний, гарно зволожує шкіру, не залишає липкості чи жирного фінішу. На ранок шкіра виглядає чудово!

Враження залишаю від використання всієї лінійки. Моїй комбінованій шкірі цей догляд підійшов ідеально. Сподобалось, що всі продукти комфортні: аромати, текстури приємні без дискомфорту. Не було негативних реакцій, засоби не забивають пори. Після першої неділі використання помітила, що продукти мають легку протизапальну дію на точкові запалення, візуально шкіра доглянута, зволожена з хорошим здоровим тоном.

Важливо відмітити і цінову політику - це бюджетний сегмент і як по мені тут витриманий баланс у якості-дієвості-візуальній естетиці. Приємно за ті ціни отримати гарні баночки, та й до того ж, кожна упакована в окрему коробку. Особисто мені важливо, щоб доглядова рутина приносила користь і задоволення.

Приємно, що бренд Soika розвивається та радує нас новими продуктами!

20 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
20 січня, 2025