Strange Love

"Волосся вийшло з чату" або як Діма Комаров подарував мені коротку стрижку #smilemakeupclub

"Волосся вийшло з чату" або як Діма Комаров подарував мені коротку стрижку #smilemakeupclub
"Волосся вийшло з чату" або як Діма Комаров подарував мені коротку стрижку #smilemakeupclub

2017 рік. Моє волосся в прекрасному стані. У мене доволі довгий і доглянутий блонд, який я підтримувала регулярними тонуваннями на низьких оксидах.

Я звикла освітлювати корінці самостійно. Це стало моєю рутиною. Тому я дотримувалася усіх вимог та використовувала якісну косметику.

Одного прекрасного недільного ранку я приступила до чергового освітлення корінців. Чоловік у цей час дивився прем'єрний випуск "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим. Я нанесла пудру на корінці і почала засікати час витримки.

Пригоди Комарова привернули і мою увагу. Ми стали дивитися передачу разом. Джунглі, дикі племена, небезпечні пригоди та екзотичні страви. В якийсь момент під час перегляду смаженою екзотикою запахло і у нас в квартирі: пудра на моїй голові була настільки перетриманою, що розплавила волосся. Час, який я засікала, аби змити освітлювач, давно минув!


Коли я кинулася в ванну змивати усе, то зрозуміла, що у руках залишаються цілі пасма! Волосся тягнулося, як переварені макарони, злипалося та відривалося від найменшого руху.

Кілька місяців я намагалася відновити волосся, проте воно просто відпадало на стику освітленого і натурального. На фото ви бачите регрес у спробі зберегти довжину, це не результат стрижки, це просто відірвані шматки довжини.

Навіть Бред Піт би позаздрив

Мабуть, це було найкращим рішенням в тій ситуації

Поступово довжина поверталася, волосся ставало здоровим та блискучим.

У 2020 я повернулася до блонду, про що не пожаліла.

Не задивляйтеся за чужих мужчин, якщо у вас на голові освітлювач. Діма Комаров влаштував мені такий екстрім, про який я навіть не могла здогадуватися чи мріяти. І все це не виходячи з квартири. Вдячна йому за цікаві передачі та не менш цікаву стрижку. Тепер блонд лише в салоні.