The Elements Purifying gel cleanser

The Elements Purifying gel cleanser

Спочатку про сам засіб.

З активних компонентів цей гель має у собі саліцилову кислоту, яка виконує відлущуючу функцію і активує процеси оновлення та регенерації і стабілізує роботу сальних залоз. Саліцилова кислота також активно бореться з бактеріями, які провокують запалення всередині комедонів та регулює вироблення шкірного сала. Для очищення та піноутворення засіб має у собі такі безпечні органічні речовини, як коко-глюкозид та кокамідопропіл бетаін.

Даний засіб забезпечує протизапальну дію, освітлює пігментацію, заспокоює шкіру та знижує підвищену жирність шкіри, а також допомагає позбавитись чорних точок і комедонів.

Мій особистий відгук:

Після початку активного користування цим засобом у своїй вечірній рутині я отримала позитивний ефект мого лікування шкіри, а саме – висвітлення пігментації, зменшення активних запалень і зникнення комедонів, яких до цього мала достатньо багато. Засіб має приємну текстуру, гарно піниться та не залишає після себе відчуття стягнення шкіри чи пересушення, тож його я точно порекомендую і буду і далі купляти коли він у мене закінчиться