Аліса Коваль

Пінка для вимивання без агресивних сульфатів

Люблю носити корейські bb креми ,а вони потребують змивання гідрофільною олією . Змивати гідрофільну олію краще пінкою,ніж гелем. Пінку обирала за складом . Оскільки маю шкіриу ,схильну до куперозу ,обирала із сульфатами ,похідними від кокосового масла та похідними від глюкози. Це Sodium Coco -sulfate та Lauryl Glucoside. Вони більш м'які і не пошкоджують ліпідний баланс шкіри навідміну від натрієвих сульфатів Sodium lauryl , Laureth sulfate та myreth sulfate. Все ж таки варто,щоб виробник мав збалансовану формулу . Напоиклад, пінка Lirene з центелою викликала легку стягутість . Хоча після тоніка вона зникала. Це ж саме можу сказати про міцелярну пінку від Біокон. Моїми фаворитами є коксова пінка від Eveline та Біокон з 🍑 та алое. У Eveline немає хімозної віддушки ,вона пом'якшує шкіру та якісно видаляє залишки гідрофільної олії. . У Біокон персик 🍑+ алоє аромат шутчний мильний . Залишки олії та макіяжу видаляє чудово . Шкіра пом'якшена без відчуття стягнутості . Ось міцелярна пінка біокон трохи відстає ,оскільки є лег не відчуття стягнутості та ''очищення до скрипу''. Все ж таки хочу відмітити, що при тривалому використанні жоден засіб з альтернативними сульфатами не нашкодив мені ,навіть ті ,що викликали легку стягутість. Цього не можу сказати про засоби з натрієвими сульфатами.