Avon Individual Blue Sunset. Так чим там пахне захід сонця?
Над тобою встають як зорі, нашої юності надії...
Я не є представником кампанії Avon, тому по праву можу вважати себе об'єктивним експертом з їхньої продукції. І не є фанатом цієі марки, але мені подобаються їхні аромати за якістю.
Можливо память тримає цю ольфакторичну залежність мого дитинства і мріі отримати натертий на руці каталогом бажаний аромат? Не знаю. Мабуть, це була ностальгія. Замовила "всліпу" у 2020 році для сина, як бюджетний варіант для навчання, бо він просто виливає на себе флактони, як бідони з водою. У нього багато парфумів різноі ціновоі категоріі і мене здивувало, що йому він літом "заходить". А я вважаю, що для нинішніх років він надто нудний, занадто монолітний і без фантазії.
Отже, про що ця туалетна вода?
Individual blue sunset - відноситься до сімейства фужерно-водних ароматів. Це говорить про те, що туалетна вода буде "смачною" та свіжою. Повинна була б бути, але ні. Не зовсім свіжак у класичному розумінні цього слова.
Піраміду складають:
Сонячний бергамот
Акорд Blue sun (цікавий інгрідієнт, знати б ще, що воно таке)
Випалене дерево (???)
Стійкість середня, але для такого співвідношення об'єму і ціни - шикарна. Аромат тримається годин так 5-6, після вловити його стає дуже складно.
Загалом аромат непоганий, уваги однозначно гідний. Принаймні, вечір ностальгії за 200 грн вам буде забезпечений!
Коментарі (0)