Kizza

Мої бюджетні палітри 2022 року (#3)

Мої бюджетні палітри 2022 року (#3)

У мене були огляди на дві бюджетні палітри:

Parisa Neon Demon - https://club.makeup.com.ua/post/2341/

Topface propalette - https://club.makeup.com.ua/post/2967/

Продовжую цей блок палітрою Angel dream

Палітра має дуже гарну коробку в стилі Худа Буті 😂 з шикарними очима на цупкому софттач картоні. Міцні магніти тримають її закритою. Колись до палітри буда картонна коробка, двосторонній дуже твердий аплікатор, що був геть ніякий і прозора плівочка що закривала рефіли. Всередині бачимо довге пласке дзеркало і власне самі тіні.

Палітра відверто тепла з рандомним холодним рожевим. Тіні дуже сипкі,і розлітаються від найменшого дотику навіть наймякшого пензля.

В каруселі на світлинах, можна побачити який пиловий клубок лишають матові текстури після взаємодії з ними. Свотчі зроблені сухими пальцями по сухій руці в один "мазок".

Шимери жирні, але нанести їх пензлями мак гарно як в рефілі майже неможливо. Тому аплікатор та пальці в допомогу

Мейк я виконувала чотирма відтінками. Вони легко наносяться, легко тушуються. У мене на очах був тональний, що був закріплений розсипчастою пудрою. Кольори класно входять один в одний, стушовуються, але дуже погано нашаровується, то ж щільне затемнення можна отримати лише на якусь кольорову базу, наприклад олівець. Через нездорову летючість навіть після струшування пензля осипашки будуть по всьому обличчю.

Мені здалось, що все щось геть сумно, то ж я вирішила додати коричневий олівець на нижню слизову, чорну стрілку і додати трохи мідного в палітрі і відверто оранжевого на очах відтінку.

Взагалі я хотіла купити інший продукт - cherry щось там та mystic galaxy в жестяних упаковках. Але тоді вони були розпродані, але на ця мені здалася теж цікавою.

Тіні хороші, якісні, а от колористика даного "шедевру" залишає бажати кращого.

Нажаль для мене вона занадто нудна, кольори прості і рука до неї не тягнеться, але я вже для неї знайшла нову власницю, що дуже полюбляє таку гаму і буде з нею робити гарноту.

А це останній мейк з Мрією Янгола. Палітра вже почищена, оброблена і чекає на нові ручки.

PS: я писала що це Мрія Янгола, а це може бути і Сон Янгола😂