Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head Steam Starter

Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head Steam Starter

Я випробувала Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head Steam Starter і була більш-менш задоволена результатом. У попередньому пості(https://club.makeup.com.ua/post/6564/) я писала про використання маски від Elizavecca для очищення пор, яка не принесла мені результату, але разом з цим стартером досягла достатнього результату.

Перший етап - це нанесення крему на обличчя, який потім ретельно масажується в шкіру. За допомогою масажу крем збільшує кровообіг та знімає залишки забруднень з пор. Другий етап - це нанесення спеціального накладання на обличчя(я використовувала маску від Elizavecca з попереднього посту), яке створює парову баню, щоб прискорити процес очищення пор. Дійсно, після декількох хвилин використання я відчула, що мої пори відкриваються та стають готовими до очищення.

Після використання Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head Steam Starter, я помітила, що мої пори стали менш помітними та моє обличчя стало більш гладким та свіжим. Я також звернула увагу, що мої чорні точки стали менш помітними після регулярного використання.

Загалом, якщо ви шукаєте ефективний спосіб очистити свої пори та забезпечити своєму обличчю свіжість та гладкість, то Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head Steam Starter може бути гарним вибором для вас. Але повний набір з цього крему та маски коштує достатньо дорого, в зараз є більш дешеві, якісніші та дієвіші аналоги, тож більше я ці два засоби купляти не буду