Бюджетний крем для проблемної шкіри обличчя схильної до появи жирного блиску
Матуючий та детоксифікуючий крем для обличчя Eveline Cosmetics Beauty & Glow Mattifying & Detoxifying Face Cream
Ця лінійка для догляду за обличчям ю від Eveline відносно нова, відгуків мало, тому я все не наважувалась її спробувати.
☝🏻Одразу поясню, що у мене комбінована шкіра обличчя: жирна в Т-зоні, схильна до надмірного виділення себуму і іноді з’являються поодинокі висипання.
Використовувала поки що 3 тижні і можу висловити свою думку 💭
▪️ текстура - ✅ крем не жирний, добре розподіляється, на обличчі не відчувається, вбираеться достатньо швидко.
Має зелений колір, який робить почервоніння менш яскравими, незначною мірою вирівнює тон шкіри.
▪️ запах - ✅ приємний запах доглядової косметики, не яскраво виражений.
▪️ ефект :
✅ матуючий єфект не значний, але після застосування крему шкіра гладенька і без блиску
( десь 2-3 години точно);
✅ підтримує чистоту обличчя - обличчя залишається чистим більш тривалий час ( якщо не використовувати декоративну косметику);
✅ непересушує, а навіть трохи зволожує шкіру;
✅ приємне відчуття свіжості після використання крему вранці і ввечері
Особисто для мене ще один ➕ , що можна використовувати і вранці, і ввечері.
При постійному використанні продукту 2рази/ день, об'єму 75 ml вистачить на 2-2,5 місяці.
❕Якщо ви у пошуках БЮДЖЕТНОГО крему для шкіри схильної до надмірного виділення себуму (який, в свою чергу призводить до появи недосконалостей) - тоді вам підійде цей крем.
Крем надає чистоти і свіжості шкірі обличчя, але ніяк не усуває висипання, чорні цятки і інші проблеми шкіри. Він і не повинен цього робити, бо крем маруючий - це його основна дія☝🏻
Як для такого бюджетного засобу єфект не поганий👌🏻
Буду ще замовляти сироватку цієї ж серії.
📌Для проблемних ділянок під час загострення, я використовую інший крем. Він є більш єфективним.
Коментарі (0)