HelenB

Гарне доповнення в косметичці

Шукала я заміну іншим тінюшкам (які вже не знайти) та вже не хотілось золотих чи рожевих , а чогось більш нейтрального, що гарно лягло б на підложку з будь-якого іншого кольору.

Що я можу сказати про рідкі тіні для очей відтінку pearl ? Це світло-білий відтінок з перламутровим відблиском. Вони надали макіяжу очей свіжий і світлий вигляд, додали їм блиску і приголомшливості.

Цей відтінок здався мені універсальним і може бути використаний як самостійно, так і в поєднанні з іншими кольорами для створення різних ефектів.

Також  хочу  зауважити, що  наклейка  була  на  стикові  (як  захист)  тому  то  вже  я  не  дуже  обережно  переклеїла.  А в  середині є  обмежувач  тому  продукту  набирається  не  багато  на  аплікатор.  Аплікатор  мене  здивував,  він  гнучкий 😲  в  житті  не  зустрічала  таких , але навіт ним наносити зручно.

Ось приклад як я використала його з рожевою підложкою (знаю, не кидайте тапками на початку говорила, що навмисно не обирала рожевий з палітри, але поки не можу прибрати цей колір з повсякденного макіяжу)

Доречі туш теж від цього бренду.

Думаю цей відтінок тіней для очей (pearl ) може бути ідеальним рішенням для тих, хто шукає ніжний та свіжий макіяж для повсякденного використання, або для створення ніжного образу на вечірці або святі. Для яскравого образу - головне дати час продукту застигнути на повіці та секунд 15 не відкривати очі після нанесення, або ж навпаки невпинно тушувати - для не яскравого мейкапу.

Ще не встигла спробувати , але цікаво чи можна використовувати як підкладку для інших тіней? Але знаю , що в критичній ситуації ним можна замінити хайлайтер. Продуктом задоволена та й не дивно, він претендує на 2в1 в косметичці для подорожей.