О'L

#smilemakeupclub

#smilemakeupclub

Зізнаюсь, що провалів щодо невдалих образів у мене в житті не було. Я просто не маю талану, щодо їх створення, тож експериментів із зачісками та макіяжем не роблю, бо наперед знаю, що нічого гарного не вийде.

Тож, декоративна косметика мене мало цікавить, проте що стосується догляду, то тут я здатна хапати все підряд - шампунькі, сироватки, лосьйони - все, що завгодно.

Зараз я більш стримана у своїх бажаннях - обираю та гонясь лише за тим, що мене дуже зацікавило, та прискіпливо обираю б'юті-засоби на інтернет-платформах. Багато чого замовляю на закордонних сайтах, чекаю сейлів та намагаюсь дотримуватись лімітів та усіх пересторог щодо доставки замовлень.

Проте, були часи, коли інтернет-шоппінг не був для мене такою звичною справою, а закордонні б'юті засоби були для мене чимось недосяжним, і кожна моя поїздка за кордон закінчувалась шаленим шоппінгом та придбанням купи безглуздих речей.

Тож, не пам'ятаю скільки років тому назад (хоча наче не так багато, десь може 5), подорожувала я до однієї країни Європи. Та звичайно ж не оминала ні один магазин косметики та на кожному кроці скуповувала всі мила, крема, засоби для волосся та таке інше - незалежно від того, чи то масс-маркет у drug store, чи дійсно цікаві бренди, що не були на той час представлені в Україні.

Таким чином, у мене назбиралась просто неймовірно величезна купа різноманітних семплів, кремів, парфумів - чого лише душа забажає! Окремо зазначу, що з правилами перевезення я наче була ознайомлена, тож багато було тревел версій замість великих об'ємів, позиції були різні, а сумарна вартість, як мені здавалось, не була великою.

Оця вся купа б'юті засобів, звісно ж не влізла до мене в мою маленьку валізку. Купувати там ще одну валізу або сумку було дорого, тож нічого кращого я не надумала, як запакувати все це добро у звичайну картонну коробку (як для гуртового пакування, розмірами приблизно 40х60, точно не зазначу вже) та перемотати скотчем.

Без усях думок планую повертатися додому зі своєю валізкою та цією коробкою ) А коробка, доречі, набита повністю та досить важка - так, що я її ледь доперла.

І от під час реєстрації на рейс та проходженні контролю, звісно ж мій оцей так званий б'юті-бокс привертає увагу чи то митної служби чи то прикордонної. Отже, мене ввічливо просять зі своїми речами пройти кудись-то там до них у кімнату. Мабуть, у той час варто було б бачити моє обличчя - бо очі в мене тоді, гадаю, були величезні та неймовірно перелякані.

У відведеному кабінеті мене попросили розпакувати мою коробку, а там неймовірна кількість косметики! Наче я магазин планую відкривати! Потім завели собаку, щоб усе там перевірити. Мої теревенькі, що це звичайні косметичні продукти, якими усіма я планую користуватися, ніхто звісно не слухав. Крім того, зазначили щось наприклад того, що одній особі дозволено перевозити такі речі у кількості, що відповідає потребам цієї особи (ага! ну, звідки ж їм знати, що навіть ця кількість не задовільняє усіх моїх потреб! )))))))))))

Не пам'ятаю, скільки мене там тримали з усіма допросами та мені цей час вважався вічністю, ще й боялась, що на рейс свій не потраплю. Гадала, що мене тепер забере поліція, заарештують і будуть проблеми з поверненням додому - такого вже собі в голові накрутила, що капець!

Тож, налякалась я не те слово, хоча залишати все це добро ніяк не хотілось )

Скінчилось усе тим, що мене все ж таки відпустили на мій рейс, проте, певну кількість засобів прийшлось викинути (((( Я вже не пам'ятаю з яких причин, бо тоді мені було вже все одно, аби швидше втекти звідти.

Хто знає, досі сміється з мене та з цієї контрабанди ) Мені самой смішно та постійно гадаю, що ото я дурепа! Ну навіщо було стільки грести?!

З того часу нічого більше не хапаю та маю фобію, що навіть 5 флаконів чогось у валізі - то забагато. А коли роблю замовлення на іноземних сайтах, постійно перевіряю ліміти.

А це маленька кількість того, що в мене залишилось ще з того б'юті-боксу )

#smilemakeupclub