ФІНАЛ! МАКІЯЖ-ПИСАНКА (всі частини)
Контент, який обов'язково треба поєднати з українською культурою та етнографією...
Сьогодні настає ера, коли українці нарешті починають більше знімати фільмів, писати музики рідною мовою.
Це час коли ми з гордістю говоримо про те, що ми українці.
Тому я вирішила робити те, що мені подобається - макіяж в українському стилі з власноруч підібраної музики. Тут ви можете знайти пісні, які не часто можна почути.
ПРЕМ'ЄРА! Макіяж - орнамент. Частина 0
Дуже цікаво спостерігати як народжується макіяж, як промальовується кожна деталь.
Надихнулась однією із укр блогерів. Доречі відео набрало більше 12к в Інстаграмі ❤️
МАКІЯЖ - ПИСАНКА. Частина 1
Українська писанка стала світовою прикрасою, висновком того, що в Україні незабутні традиції, які реформуюються і переростають у нове.
Надихалася писанками в Пінтерест.
Петриківський розпис. Частина 2
Ой! Дуже цікава історія виникнення цього макіяжу:
Слухала українські етнографічні пісні і наткнулась на гурт Luiku - Карпатські квіти, де головна героїня була в чорній хустці, а сам кліп знімався на Прикарпатті.
Мені зайшло і одразу в голові виник цей образ.
(Це напевно мій улюбленець із всієї серії)
Пісня Качата + Петриківський розпис. Частина 3
Тут все ясно. Наслухалась знову прекрасних українських пісень і ще не загоївся післясмак від петриківського розпису.
Захотілося легкості в макіяжі та косичок..
Яка вам частина найбільше сподобалась? Можливо в когось є ще якісь ідеї чи поради, або скарги на рахунок блогу. З задоволенням прочитаю ❤️
Для мене цінний будь-який фідбек 💓
Коментарі (0)