BELENKAYA

Краш-тест гелю для брів Benefit Gel Benefit 24-Hour Brow Setter

Я вже в тому віці, коли маркетинг на мене впливає не так інтенсивно, як раніше. Особливо, коли це стосується продуктів для брів. Як людина, яка пройшла крізь всі види ламінування, гелі, мило, стайлінг-пасти та інші продукти для фіксування брів, якийсь популярний гель просто мене б не вразив. Але подруги наполягли, щоб я потестила Benefit Gel Benefit 24-Hour Brow Setter. І у нього вийшло залишити по собі дуже позитивне враження.

Бренд приділяє їй дуже багато уваги, і не дарма, бо форма у неї дійсно нетипова. Спочатку щіточка взагалі здалася мені незручною, адже вона виготовлена з силікону, досить цупка та має дві сторони: з більш короткими та більш довгими щетинками.

Після кількох затестів я звикла до щіточки та зрозуміла її прикол. Завдяки пласкій формі, аплікатор притискає волосинки до шкіри і дуже гарно їх фіксує.

Виробники не полінувалися і вклали цілий буклет, присвячений тому, як правильно використовувати гель. Таке я бачу вперше :)

• гнучкий аплікатор, формула не залишає грудочок;
  • ідеальна текстура, не тече;
  • запатентована щіточка-аплікатор фіксує брови від початку до хвостика;
  • підходить для будь-якого відтінку брів, не залишає білий наліт;
  • водостійкий, тримається 24 години;
  • має легкий аромат спирту, але швидко вивітрюється;
  • не залищає відчуття липкості.

Спеціально ніяк не оформлювала брови, щоб було видно реальний ефект. Навіть не зачісувала їх перед нанесенням гелю. Враховуючи той факт, що мої брови ростуть донизу, засіб дійсно чудово підняв та зафіксував їх.

Терла досить сильно, ще й дубль вийшов не з першого разу, тому можу з упевненістю сказати, що тримає на тверду 8-ку. Всі попередники здалися б після першої спроби, це точно :)

Ціна, звичайно, захмарна, тому хто хоче спробувати, рекомендую спочатку купувати мініатюру. Але це перший випадок, коли бренд пообіцяв і реально виконав усі пункти! Із задоволенням буду використовувати його і надалі, тому що це бездоганний продукт на щодень.