Kizza

Мої бюджетні палітри 2022 року (#4)

Мої бюджетні палітри 2022 року (#4)

Отже фінальна бюджетна палітра вітається з нами дуже гарною сіруватою коробкою в тон палітрі і самою палітрою в дуже гарному оформленні.

Палітра вітає нас приємно спокійною лаконічною гамою кольорів.

Я б цю палітру назвала прохолодною.

Тіні мають непогано пігментацію, чудово наносяться пензликами різного ступеня пухнастості. Матові відтінки добре спресовані, майже не пилять. Шимери добре наносяться,як плоскими пензлями так і пальцями. Цією палітрою можна зробити дуже багато нюдових і навколонюдових мейків.

Я не шукаю легких шляхів+ мені необхідно виходити на вулицю, тому що? Правильно - вліземо в найскладніші і найпримхливіші відтінки 😅

На верхній повіці відтінок sio, на нижній in the zone в ролі закріплення тонального засобу.

В якості затемнення використала відтінок opaque (сіро-синій) в якості акценту в кутку ока - шимери Mine games та Transform. На повіці матові чорні(ну як чорні, темно-сірі) з блискітками Rock On.

Отакий трохи гранжевий (читай не дуже акуратний) мейк в мене вийшов.

Я цю палітру люблю, нею часто користуюсь, але в сірувато-чорні відтінки не лізу, бо саме вони тут доволі складні. І не завжди дають той ефект про який ти думаєш споглядаючи їх.

Але взагалі - цими тінями супер просто користуватись, і їх можна використовувати в різних комбінаціях. Не пилять, п'ятен не ставлять - короче мастхев в макіяжному столику.

З мінусів - хотілось би дзеркало в кришку, але це може удорожити дану палітру і ускладнити переробку.