YuliHrytskoff

Пінка для інтимної гігієни, яка неочікувано добре проявила себе у догляді за обличчям)

Пінка для інтимної гігієни, яка неочікувано добре проявила себе у догляді за обличчям)

Останніх, мабуть, років п"ять, купуючи засоби для інтимної гігієни, я надаю перевагу саме пінкам, так як, володіючи доволі чутливою шкіру, а, відповідно, й слизовими оболонками, розраховую не тільки на якісне, але й делікатне очищення. Саме з цих же причин, часто купую очищуючу косметику для інтимної гігієни, пизначену для дитячого догляду. А в даному дописі хочу поділитися враженнями про Піну для інтимної гігієни для дівчаток від польського бренду Solverx.

Пінка приїхала до мене запакованою у картонну коробочку - дуже люблю такі пакування, оскільки воно є підтвердженням герметичності, та що ніхто до мене засіб не відкривав та не тестував.

Пінка розфасована у непрозорий видовжений пластиковий флакон. Дизайн засобу витриманий у біло-фіолетових тонах. На флаконі можна ознайомитися з деякою інформацією про продукт від виробника, проте основні відомості все ж таки надруковані на картонній упаковці від засобу.

Флакон оснащений дозатором-піноутворювачем, який працює, до слова, абсолютно безпроблемно - не "плюється" та не заїдає.

Ще одним плюсом пакування є те, що флакон має об"єм в 200 мл, при стандартних 100-150 мл, тому й вистачає засобу трішки надовше.

Перше, на що хочеться звернути увагу, характеризуючи цей засіб - так це на його склад. У пінки він, не перебільшуючи, практично ідеальний - майже всі компоненти мають природне походження, склад насичений великою кількістю натуральних екстрактів та компонентів, миюча основа - делікатна. Тому по даному аспекті - однозначнго великий плюс!

Завдяки такому складу, пінка може бути використана в догляді за дітьми з трьох років.

Консистенція засобу представлена у вигляді піни. Піна виходить із дозатора дещо рідкуватою, проте не розтікається і добре тримає форму тривалий час.

Змивається пінка швидко, слизької мильної плівки не залишає.

Колір пінки білий.

Запах у пінки віддалено нагадує полуничний, але він ну дуууже ледь відчутний, на шкірі після використання засобу не залишається.

Хоча пінка призначена для дитячої інтимної гігієни, брала я її для себе, причина - дещо підвищена чутливість шкіри та слизових оболонок. А такі засоби зазвичай більш делікатно відносяться до вказаних ділянок тіла.

Загалом, в дії пінка мені сподобалась, хоч і є деякі нюанси, про які я зараз розповім.

Засобу від двох-трьох натискань на дозатор мені цілком і повністю вистачає для якісного очищення інтимних зон. Пінка достатньо піниться, гарно очищує інтимні ділянки тіла, залишаючи відчуття чистоти та свіжості. Змивається легко. Спершу (одразу після покупки) я використовувала пінку двічі на день, однак через декілька днів після використання стала відчувати деякий дискомфорт - легке печіння та свербіж. Вирішила продовжити використання засобу в такому ж режимі, думаючи, що таким чином йде привикання до нового засобу. Однак ні за декілька днів, ні за тиждень дискомфорт не пройшов. Тоді я вирішила використовувати дану пінку тільки раз на день - і тоді неприємні відчуття пройшли. Очевидно, незважаючи на дуже хороший склад і делікатну миючу основу, пінка все ж таки для мене виявилася дещо агресивною. Але якщо у вас немає підвищеної чутливості, то, думаю, такої проблеми б не мало виникнути.

Але от де пінка себе проявила дуже добре - так це в очищенні шкіри обличчя! Якось у мене закінчився мій засіб для вмивання обличчя, а новий купити я не встигла... І я вирішила спробувати для очищення обличчя саме цю пінку, розраховуючи на її делікатність. І залишилась дуже задоволеною! Пінка гарно очищує шкіру від всіх забруднень, а також залишків косметики, гідрофільно масла чи міцелярної води (повністю косметику я нею не пробувала змивати, так як для цих цілей у мене є більш вузьконаправлені засоби). Але що саме важливе - вона абсолютно не сушила мені шкіру обличчя, не залишала відчуття стянутості чи дискомфорту, як це часто буває від інших очищувальних засобів для обличчя, після яких я зазвичай одразу біжу мазати лице кремом...

Тому, аж до самого закінчення флакону я використовувала пінку і для інтимної гігієни, і для очищення шкіри обличчя.

Загалом, засіб достойний, до покупки рекомендую!