О'L

Crest 3D White Radiant Mint Flavor

Познайомилась з цією пастою кілька років назад, коли шукала ефективну відбілюючу зубну пасту.

З'явилась тоді в мене така примха, що мені дуже хотілось мати нереально білосніжку посмішку, і спочатку я наївно сподівалась, що саме ця зубна паста мені в цьому допоможе (бо гарних відгуків на неї дійсно багато).

Сама паста улюбленого кольору Tiffany (ну, можливо трішки світліша), аромат звичайний, м'ятний, смак такий же. Наче, нічого незвичайного.

Я не палю, каву надмірно не вживаю, споживаю фрукти та овочі (єдиний мій ворог - то солодощі!) та в цілому намагаюсь дотримуватись усіх правил догляду за ротовою порожниною - не нехтую ополіскувачами, флоссами та регулярно відвідую стоматолога. Проте, надбілосніжною посмішкою, як від вінірів, похвалитися не можу - зуби, звичайно, не мають жовтих плям або нальоту, та колір їх все рівно не дотягує до могу ідеалу.

Отже, користуюсь нею кілька років, проте зуби біліше за мого природнього кольору не стали. Щодо складу - то наразі я навіть не розумію, за рахунок якого компоненту виробник обіцяє той відбілюючий ефект.

Мій вердикт - варто спробувати, якщо є нальот на зубах (здається з цим вона непогано справляється), гадаю, що перші враження будуть непогані.

Також, якщо хтось має якісь гарні рекомендації, щодо зубних паст, буду вдячна. Ще раніше користувалась R.O.C.S та SPLAT. Зараз непроти пошукати якісь альтернативи.