O’Ostah

Moschino Toy Boy

Moschino Toy Boy

Можливо прозвучить занадто, але я вважаю що є тільки дві групи парфумів: це жіночі та унісекс) Зізнавайтесь, ви також крадете у своїх чоловіків парфуми чи навіть собі купуєте for mеn, тому що ними просто неможливо надихатись? Суто чоловічі парфуми я зазвичай купувала у міньках, а моїм першим повнорозміром став Moschino Toy Boy.

  • Початкова нота: Бергамот, Груша, Елемі, Мускатний горіх, Рожевий перець
  • Нота серця: Гвоздика, Льон, Магнолія, Троянда
  • Кінцева нота: Амбра, Кашмеран, Сандал, Таїтянський ветівер

Якщо пройтись по нотам, то не дивно, що я до нього так прикипіла. Мускатний горіх і рожевий перець, кашмеран і ветівер, сандал… І, звісно, троянда, яка останнім часом присутня майже у всіх моїх улюбленцях.

Для мене це аромат на всі сезони. Який пасуватиме до світлих джинсів та шкірянки «з чоловічого плеча». Обожнюю його у прохолоду та особливо в дощ, коли спеції так гарно відтіняє аромат озону.

Залишається питання: чи TOY дійсно для BOY? Це справжнісінький унісекс, який можна придбати на двох або для себе, коханої. Принаймні я за останній варіант, тому що ділитись Михайлом не хочеться ні з ким.

Стійкість. Аромат, незважаючи на свою м‘якість, перетягує увагу на себе і «глушить» парфуми тих, хто йде поруч. І як же я втомилась відповідати «чим від тебе так приємно пахне»🤭 Тож шлейф приємний, принаймні для оточуючих мене «носиків».