YuliHrytskoff

Піна колада, кажете?Крем-гель для душу?Смію засумніватися!За всіма параметрами-дуже спірний засіб!

Піна колада, кажете?Крем-гель для душу?Смію засумніватися!За всіма параметрами-дуже спірний засіб!

Приємний аромат – ось той принцип, за яким я купую гелі для душу! Коли я побачила в ІМ "Мейкап" гель для душу з ароматом моєї улюбленої Піни Колади, я без роздумів його замовила. Мене навіть не збентежила його дешева вартість за великий об"єм! А даремно... Чому мене так розчарував гель для душу Ekolan Pina colada, я розповім у своєму дописі.

Гель для душу розфасований у прозорий, дуже дешевий пластиковий флакон. При цьому матеріал, з якого виготовлений флакон, настільки неякісний, що, тримаючи його в руках, на ньому залишаються вм'ятини від пальців.

Флакон оснащений помпою-дозатором. Це, звичайно, добре, тому що тара дуже важка, і щоразу брати її в руки, перевертати такий важкий флакон, щоб вичавити буквально краплю засобу, було б не дуже зручно. Але, на жаль, при першому ж відкритті дозатор зламався. Цей момент для мене виявився дуже неприємним(((

Об'єм гелю - 1л. Це, звичайно, дуже багато і покупка виходить вигідною, але навіть незважаючи на це, гель не вартий покупки!

Склад гелю, звичайно, стандартний для мас-маркетівських засобів - суцільні сульфати, консерванти та інші подібні компоненти, причому досить токсичні і алергенні. Але іншого складу за таку вартість я й не чекала...

Консистенція гелю досить рідка. У зв'язку з цим - використання дуже велике. До того ж, виробник заявляє, що це крем-гель, але це зовсім не так! Як на мене, то це звичайнісінький гель, текстура зовсім не кремова.

Колір. У флаконі колір гелю дуже гарний, яскраво-блакитний. Але на шкірі колір вже не настільки красивий, швидше каламутний, сіро-блакитний.

Запах. Це саме те, через що я і купила цей гель. Але, на жаль, моїм улюбленим коктейлем засіб не пахне навіть віддалено! Просто косметичний мильний запах... Якийсь час відчувається на шкірі, але не дуже довго. І це добре)

Піниться гель слабо, тому, крім рідкої консистенції, розхід виходить подвійно неекономним.

Змивається легко, мильної плівки на шкірі не залишає.
Очищає шкіру непогано, але, на жаль, пересушує її. Не критично, але відчуття стягнутості залишає.

Алергії чи подразнення гель у мене не викликав.

скажу, що гель для душу Ekolan Pina colada мені зовсім не сподобався! Практично за кожним параметром - мінус. Я буквально два тижні використала його як гель для душу, а далі - перелила в диспенсер і залишила мити ним руки. Так, він недорогий, але навіть тих грошей, що я за нього заплатила, він не вартий. Як гель для душу цей засіб я не рекомендую, а як дешеве мило для миття рук можна брати.