Оновлена версія Maybelline New York Colossal Curl Bounce
Тестую новинку :)
Багато років любила туші Loreal , а потім якось перестрибнула на Maybelline - то одна, то друга, третя..)
В мене вже була туш з жовтої серії - класична The Colossal і при своїх мінусах ( не стійка, не витримає дощ і влітку відбивається на повіках) , я всеодно її дуже любила. Це єдина не силіконова щітка, яка мені подобалась і яка ну дуже круто розпушувала війки!
Вона завжди лежала в мене запасною, якраз на "зручну" погоду.
На цей тюбік я також вже давно дивилась, але відлякували відгуки. А потім побачила, що її трохи оновили і вирішила таки спробувати.
Щітка дуже класна, трохи вигнута. Я би сказала ідеально вигнута) Бо була в мене туш від Лореаль з вигнутою щіткою і я ніяк не могла її приборкати, вона зводила вії до середини і склеювала😬
Мої вії без туші - довгі, світлі на кінцях , дуже легко заплутуються. Від туші я завжди чекаю розпушеня, об'єму і щоб не відбивалася під бровами.
Результат 😍
Результат поки що дуже радує! Вона, як і її класична версія, дуже дуже круто розчісує і надає об'єму! От прям можна виводити скільки заманеться і нічого не склеїться. В мене на фото 1 слой, я не люблю товсті вії.
З вологістю на вулиці сьогодні вона також впоралася.
Трохи замазує повіки , поки фарбуєш, але в мене таке майже завжди.
Змивається легко звичайною пінкою. Саме тому я підозрюю, що влітку вона може все ж таки відбиватися)
Але ж яка гарна. Якщо так буде, то я знову їй все пробачу😅
P.S. через тиждень помітила, що все-таки трохи осипається через пів дня)
Коментарі (0)