YuliHrytskoff

Приємно вражена якістю даного гелю для душу! Чудовий склад, приємний аромат, відмінні властивості!

Приємно вражена якістю даного гелю для душу! Чудовий склад, приємний аромат, відмінні властивості!

Дуже люблю гелі для душу із "смачними" ароматами! А коли вони ще й мають незвичний дизайн та натуральний склад - звичайно ж, я мушу його придбати!) Гель для душу "Апельсин і шоколад" - третій, що я пробую від українського бренду Nishen і, чесно кажучи, я залишилась приємно вражена якістю даного гелю, так як два попередніх, що я пробувала, залишили неоднозначні враження.

Дуже симпатичне за рахунок різнокольорових шарів гелю для душу! Сам гель розфасований у подовжений прозорий пластиковий флакон, крізь який видно всю красу гелю для душу. До того ж, флакон оснащений дозатором - так продуктом набагато приємніше та зручніше користуватися.

Дозатор працює добре, не заїдає, однак, може трохи "плюватися".

Перше, що порадувало у даному гелі - це його склад! Майже всі компоненти - природнього походження + велика кількість натуральних екстрактів та масел у складі, наприклад, мигдальна олія, масло авокадо та інші. Є, звичайно, синтетичні барвники та ароматизатори, однак ці складники не вважаю небезпечними для здоров"я.

Консистенція гелю однорідна, доволі густа, має кремову текстуру.

Колір. Гель складається з трьох шарів різних кольорів - коричневого, кремового та оранжевого. На початку користування гель чисто коричневий, але потім шари між собою трохи змішуються, набуваючи то коричнево-кремового, то кремово-помаранчевого відтінку. В цілому, дуже оригінально та цікаво дивиться)

Запах. Гель для душу має приємний солоденький аромат, що лише здалека нагадує шоколадно-цитрусовий. Запах гелю дуже легкий, слабовиражений, я очікувала більш яскравий та виражений аромат. Але, в цілому, аромат непоганий) На тілі після миття не залишається.

Піниться гель непогано, але дуже обільної піни не утворює. В принципі, як для безсульфатного засобу піноутворення більш ніж достатнє!

Змивається легко, мильної плівки на шкірі не залишає.

Очищає шкіру добре, сильно не сушить.

Алергії, подразнення чи будь-якої іншої негативної реакції гель у мене не викликав.

скажу, що я залишилась приємно враженою даним гелем! Гарний склад та очищувальні властивості, легенький приємний аромат, чудовий натуральний склад - однозначно засіб вартий покупки!