Задорожная Анна

Очищувальний гель від CeraVe провокує висипання?

Очищувальний гель від CeraVe провокує висипання?

Дуже багато гарних відгуків чула у соціальних мережах про доглядову косметику CeraVe, тому влітку минулого року вирішила придбати собі їхній очищувальний гель для обличчя. Спочатку він мені дуже сподобався - справді обережно та якісно очищує шкіру після макіяжу. Я була вкрай задоволена цим засобом, користувалась ним на щоденній основі. Однак через деякий час (можливо місяць використання) я почала помічати на обличчі незрозумілі почервоніння, яких до цього не було. Я і далі продовжувала користуватись цим гелем, адже була впевнена, що він не є подразником. Проте стан шкіри ставав дедалі гіршим. Варто зазначити, що шкіра у мене схильна до атопічної, тому їй потрібен делікатний догляд. Я довго не могла зрозуміти у чому причина такого загострення на шкірі, адже склад у цього гелю дійсно непоганий: більшість його компонентів безпечні для використання.

Очищувальний гель від CeraVe провокує висипання?

Ситуація зі шкірою ставала все гіршою, тому я звернулася до дерматолога, який порекомендував мені на деякий час зупинити використання цим гелем, та замінити його на інший - той, що порекомендував він. І це спрацювало! Дійсно, з часом стан шкіри значно покращився. Звісно, що виключення зі щоденного догляду цього гелю це не єдине, що було зроблено для лікування шкіри, проте більше я не використовую Cerave, адже він не підходить моїй шкірі.

Після цього у соціальних мережах я все більше почала натрапляти на відгуки від дівчат, які також скаржились на висипання після гелю CeraVe.

У цьому пості я поділилась з вами своїм враженням від використання цього продукту. Знаю, що є багато людей, які його дуже полюбляють, тому що він рятує їхню шкіру, однак мені він, на жаль, не підійшов. Людям з дуже чутливою та схильною до атопічної шкірою раджу бути дуже обережними під час використання цього гелю. Ідеальним варіантом взагалі буде проконсультуватись із дерматологом. Це допоможе точно зрозуміти, чи підходить він саме вашій шкірі.

Якщо хтось мав досвід використання цього гелю від CeraVe - буде дуже цікаво прочитати саме ваше враження від продукту.