Догляд за ротовою порожниною
Дівчатка, у цьому дописі ділюся своїми знахідками та секретами.
Отже, ми всі знаємо, що за зубами необхідно доглядати, але як і чим? Особисто для мене приємною знахідкою був український бренд Dr. Blanc. Я купила дві маленькі пасти, тому що вони сподобалися мені на вигляд і здалися естетичними. Ну ви розумієте, не яскраво червона туба з купою обіцянок і блискіток. Ні. Зараз в моїй ванній кімнаті немає зайвого кольорового шуму, бо все купую однієї палітри. Але в чому ж переваги цього бренду?
Першою я спробувала захисну пасту. Скажу одразу, в неї дивні консистенція та присмак. Я б сказала, що вона надто густа та часто не розчинюється у піну, а збивається комочками та випадає з ротової порожнини😅 Але саме від цієї пасти я подачила ефект! Вона освітлила мої зуби та наліт, який мені ще доведеться видаляти за допомогою професійної гігієни. Дуже крута паста, хоч і не звична.
Цю пасту я розпочала зовсім нещодавно. Ось вона вже більше схожа на звичайні пасти: ментоловий запах і присмак, констстенція більш рідка, ніж у попередній. До цієї я ще придивляюся, але вже прикупила собі новиночку.
Цю пасту я ще не пробувала, але на Мейкапі чудова акція, яка вже добігає кінця: якщо купити пасту Dr. Blanc Absolut White, то ви отримаєете у подарунок ополіскувач ротової порожнини. А ви пробували пасти українського виробництва від Dr. Blanc? Як вам ефект?
Щодо аксесуарів, я би зазначила необхідними щітки, подібні до щіток Curaprox. До їхніх щіток я ще не добралася, а от очищувач язика вже придбала😊 Дуже зручна та крута штука! В планах монопучкова щітка від Curaprox, а також тест новинки для мене - міжзубні щіточки, які можуть замінити зубну нитку. Дбайте про свої зубки та заощаджуйте гроші, а також не забувайте відвідувати стоматолога раз на пів року. Якщо ви дочитали, ставте вподобайку. Гарного дня😘
Коментарі (0)