Олександра

Гель для вмивання обличчя від Holika Holika

Гель для вмивання обличчя від Holika Holika

Вже давно брала на кожен день для себе пінку для вмивання.Майже одразу звернула увагу на фірму Holika Holika. Привернула увагу цікава форма у вигляді листка алое (в моєї бабусі, колись був горщик з алое, тому впізнаю одразу 😅), більш - менш натуральний склад (залишаю в описі нижчі).Після користування, можу відзначити, що мені сподобався запах: легкий , приємний , коротко , як звичайне алое.Не дуже сильно різниться, посередньо. Але дуже сильного зволоження на котре сподівалася, так і не отримала. Навіть більше, якщо взяти трохи забагато гелю, то шкіра відчувається пересушеною, що мені дуже не сподобалося. Це дуже неприємно, коли немає бажаного ефекту, при тому , що ця вмивалка не є порівняно дешевою 240 грн.Одним словом, я б не рекомендувала

• Склад
    Сік листя алое, вода, лаурил гідроксісултаін, миристиновая кислота, лауриновая кислота, кокамідопропілбетаїн, гідроксид калію, хлористий натрій, Натрій лауроілсаркозіната, феноксіетанол, ароматизатор, хлорфенезін, етілгексілгліцерін, капрілілгліколь, динатрію ЕДТА, пальмітинова кислота, капринової кислоти, бутиленгліколь, сік берези, екстракт кукурудзи, екстракт огірка, екстракт лотоса, пропіленгліколь, гліцерин, екстракт кавуна, екстракт центелли азіатської, сорбат калію