rubywoo

фаворити в догляді за шкірою навколо очей

фаворити в догляді за шкірою навколо очей

Привіт!

У моєму арсеналі було доволі багато різних засобів для догляду під очима. В основному бюджетні, або ж більш дорожчі - корейські. Від одних не було зовсім ніякого ефекту, від інших отримувала дійсно хороше зволоження. Але великої любові ні з одним не сталося.

Як тільки щось подобалось, його потім не було в наявності, або треба було десь шукати й платити ще стільки ж за доставку... тому я і міняла без кінця один засіб на інший.

випадково знайшла Fabulous Skincare, коли шукала подарунок коліжанці. наступне замовлення було вже для себе, і я закохалась!

розглянемо детальніше ESPRESSO ☕️

що пише бренд -> показання: регулярний базовий догляд за шкірою навколо очей, дрібні зморшки, зволоження шкіри навколо очей, ранкова набряклість, живлення шкіри навколо очей. Крем не містить ароматизаторів, має легкий природний аромат баттера какао та кави.

моя думка:

я вже закінчила повнорозмірну версію 30мл, зараз в мене мініатюра, і я задоволена цим продуктом на всі 100%✨ він виконує всі обіцянки, дуже комфортний. міняти його ні на що не хочу ))) буду повторювати знов і знов ♥️

що обіцяють?

Інтенсивне зволоження завдяки церамідам, швидкий протинабряковий ефект завдяки гесперидину та ектракту гречихи, м'яке освітлення шкіри та розгладження зморшок завдяки пептидам та вітаміну С. 
Підійде як SOS-засіб після перевтоми, недосипу та стресу або як регулярний догляд, за потребою звісно, після 30-35 років. Не містить ароматизаторів.

моя думка:

дійсно крутий засіб після перевтоми, недосипу. і дієвий проти набряків 🙌🏼 також обожнюю, також буду повторювати!

щодо освітлення важко сказати, бо мої синячки зі мною з самого дитинства, тут вже ніякий крем не допоможе повністю їх освітлити.

діліться своїми фаворитами для догляду за шкірою навколо очей 🤍 чи користувались чимось від fabulous skincare? які враження?