Романчук Марія

Натуральний шампунь на противагу іншим

Натуральний шампунь на противагу іншим

Довго блукаючи на теренах ринку натуральних шампунів , я натрапила на цей шампунь. Ні, не так. Натрапила на цей божественний шампунь. Виявила відразу велику кількість переваг. По перше: це Український продукт!

По друге : склад натуральний, повністю!!! Що дуже важливо!

По третє: політика етичності Cruelty-Free. , гуманне ставлення до тварин, та відсутність тестування продукції на них.

Одразу скажу, що користувалася різними шампунями, від дорогих салонних, до не дуже. Але з усвідомленням екологічних трагедій, перейшла на натуральні засоби.

Щоб хоч такими чином внести свою долю в очищення світу, від хімічних забруднень.

Тепер повернемось до самого шампуню. Він дуже класний. Відкриваючи пляшечку відразу відчувається дорогий, нішевий аромат індійських трав, хни і ще чогось ледь вловимого, але досить приємного. Колір в шампуню темний. При намиленні дає гарну, густу піну, змивається теж добре.

До цього шампуню мала волосся м’яко кажучи тьмяне й не зовсім здорове. Бо різні експерименти над волоссям таки даються в знаки.

За один раз змін я не особливо помітила. Але відмітила приємний стан волосся. Мити ним продовжувала, і помітила, що з кожним разом, волосся ставало кращим. Що помітила не тільки я , а і мої рідні. До речі, вони теж активно користуються цим шампунем.

Вже півроку я користуюся ним. За цей час відмітила що: моє волосся стало живим і пружним, укріпилося, випадати стало менше, шкіра голови також покращилася. По довжині з’явився блиск, м’якість.

Чи продовжу користуватися ним? Звісно!!! Ні з одним шампунем моє волосся не було таким крутим і доглянутим!

Романчук Марія
4
Підписники
0