Alyona Fedyk

#testinmakeupclub

#testinmakeupclub

Привіт, красуні. З задоволенням читаю ваші дописи про б’юті-бокси, і вже готова поділитись своїми враженнями.

Здається, бокс спакований з любов’ю, доповнений красивою листівкою та еко-наповнювачем у вигляді декоративної деревної стружки. Всередині 6 продуктів, які і допомогли мені впоратись з макіяжем від Б до Я:) Пункт А – це все-таки рівний тон, тому додатковим продуктом послужив улюблений кушон. Ну а далі – лише “боксові” новинки.

#testinmakeupclub
#testinmakeupclub

Дивовижна, стійка та подовжуюча… Я дійсно вражена якістю, і навіть додала її до вішлиста на майбутнє, адже тушей з позначкою “кращі” в моєму списку не так вже й багато. Цією буду користуватись з задоволенням, хоч і люблю засоби більше для об’єму, ніж для подовження вій. Sky High дуже красиво виділяє війки та навіть трішки підіймає їх, фіксуючи у такому положенні на весь день.

Щіточка силіконова (о, так, вперше я можу сказати, що це зручно). Конусна форма, завдяки якій дуже комфортно промалювати вії в куточках очей. Щіточка дуууже гнучка, але мінусів у цій особливості я не знайшла, хоч і трішки незвично. На фото нижче – один шар. В два шари виглядає ще ефектніше! Рекомендую наносити в два:)

Хм, як фанатка автоматичних мікроолівців може оцінити звичайний олівчик для брів, який потрібно заточувати? Думаєте, я буду його безжально хейтити? А от і ні! Ще зовсім недавно я писала про безальтернативні олівці для брів… Звичайно, ці крихітки від Maybelline ще не пройшли всі етапи краш-тестування, але поки що вони дуже гармонійно вписались у мою ідеальну косметичку (ідеальну для мене).

Грифель оптимально твердий, тобто дуже легко створити ним точні та тонкі штрихи, а ще промалювати той злощасний хвостик, якого завжди недостатньо:) Щіточка дійсно не дуже “професійна”, як вже писали дівчата:) Для розтушовки краще брати спіральну.

У мене відтінки 04 Medium Brown і 05 Deep Brown. Як на мене, вони дуже схожі. 05 трішки темніший, але обидва з сіруватим підтоном. На фото, де я демонструю ефект туші, брови підфарбовані 04-м відтінком.

Стійкість на висоті! Дійсно, я терла пальцем свої бідні брови, а пігменту “як солов’ю” – тримається і все. Однак міцелярною водою або іншими засобами змивається легко. А ще величезний плюс цього засобу в сумісності з гелями та милами для брів, бо я то точно знаю, як іноді важко промалювати штрихи поверх вже застившого фіксатора:)

Він дійсно делікатний, як і стверджує виробник. Трішки пилить, але на шкірі виглядає дуже привабливо. Універсальний відтінок 01 підійде для будь-якої шкіри. Ніжний шампань з легким золотистим відливом, м’який вологий фініш – такий елемент у макіяжі точно не буде зайвим. Наношу його на вилиці пензликом і на “арку купідона” подушечкою пальця.

Пакування O’BAYS просте і лаконічне. Прозора кришка, є захисна плівка, подвійне дно з ємністю для пензлика та дзеркалом. Бренд продумав усе, аби користуватися засобом “на ходу”, однак з рихлою текстурою трішки прогадав:) Пензлик плаский та трішки жорсткуватий, як для хайлайтера. Ним я, звісно, не користуватимусь, а от сам засіб з радістю юзатиму.

В MAKEUP Club вже точаться дискусії щодо його властивостей: то зволожує чи збільшує?:) Дівчатка, я зробила висновок, що тут як з тією феноменальною сукнею)) Особисто я не відчуваю печіння. Єдине, на чому я б дійсно акцентувала увагу – це на щільності засобу. Для мене це щось ближче до рідкої помади, а не до блиску. Насичений колір, який повністю перекриває відтінок шкіри губ та утворює глянцевий фініш.

Тестую відтінок 102. Це щось середнє між теракотовим та темно-рожевим. Не зовсім моє, тому навряд чи користуватимусь ним в подальшому.

Запах. Це 100% відчуття, наче ви заходите в кондитерську крамницю, де гірками лежать різні шоколадні цукерки на вагу. Ммм, а пахне як…))

Моя щира любов. Я вже писала про нього ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/4380/.

Вважаю цей тінт неймовірно вдалим продуктом бренду та з величезним задоволенням використаю і другу одиницю з боксу:)

Повторюсь, тут лише тон створений кушоном, який не є "жителем" цього боксу:) Як на мене, MAKEUP Club дуже гармонійно скомбінував засоби для створення свіжого, весняного макіяжу.