Lamel Long Lasting Gel Liner. Тепер у мене майже всі відтінки, останній нюдовий з лінійки
У мене є 10 відтінків цих олівців😁 Зовсім недавно докупила 401, бо прочитала у відгуках, що він світлий і «замазочний» , але нажаль він виявився не таким і світлим, як я уявляла, я шукаю ідеальне поєднання для сірого олівця і мені треба щось ще блідніше.
Цей відтінок чомусь з самого початку погано наносився на стик губ, але після того, як підточила стало все гуд. Формула у них трохи схожа з матовими помадами, але більш ніжна) Та все ж такі дуже світлі відтінки можуть лягати загусто, я от не пожаліла для фото)) тому просто пальчиком трішки розтираю і він виглядає більш бархатистим і пудровим.
Я хотіла інший відтінок, ще світліший, нажаль не було змоги потестити, але кешбек 80% змусив мене придбати все ж таки цей олівець. Хоч колір виявився не досить світлим, все ж таки мені пасують нюдово-руді і ще цей олівчик буде дуже гарно для контуру, під світло-бежевий блиск, тим паче він його не розмаже,, бо стійкість тут нереальна.
Тут можете детальніше почитати про інші відтінки, тепер у мене є всі, окрім червоного і 404 зі старого випуску, тому уявлення немаю чи змінився.
Так 401 виглядає в загальному образі
Я люблю ці олівці, властивості трохи відрізняються в залежності від кольору, але в загальному мені довподоби
Коментарі (0)