Непоганий за свою ціну комбінований санскрін від FarmStay, що дозволяє не боятись кислот у догляді.
FarmStay Hyaluronic UV Shield Sun Block Cream SPF50+
Придбала даний крем за рекомендацією косметолога, оскільки підбираю засоби для догляду за шкірою обличчя тільки з ним.
Запит був на бюджетний та дієвий варіант, для проблемної шкіри.
І за таку ціну ніякого *вау - ефекту* я не очікувала, потрібно було щоб засіб виконував своб функцію + не погіршував стан і так проблемної шкіри.
Пройдемось основними моментами та враженнями:
- засіб досить легко розподіляється, має не надто плотну текстуру, скатування спостерігала тоді, коли наносила на непідготовану шкіру без зволожувального крему. Тому наношу денний зволожувальний крем, і, за 20 хв до виходу, сам санскрін;
- хоч і має білий колір та фізичні фільтри у складі ( сам він є комбінованим , адже наявні фізичні та хімічні фільтри) - для мене він не вибілює шкіру та досить добре вбирається, залишаючи зволожений, але не жирний фініш. Наношу 2 пальці, як і рекомендують;
- може залишати білі сліди навколо недосконалестей - але це типово для фізичних фільтрів, які є у складі;
- лице починає жирнитись через 5-6 години після нанесення - що дуже гарний результат, коли маєш активний спосіб життя;
- добре захищає шкіру після засобів з кислотами - опіки з ним були відсутні;
- має фільтри SPF50 +, PA +++ та захист від UVA і UVB променів, що не може не слугувати плюсом для нього;
- як приємний бонус, у складі наявна гіалуронова кислота - додаткове зволоження;
- аромат нейтральний, як в дитячих кремчиків, сонцезахисних кремах Біокон, наприклад.
В цілому, я задоволена. Ситуацію з проблемною шкірою він не погіршив та якісно виконує свою функцію. Минулого літа не мала з ним опіків обличчя та вільно застосовувала кислоти у догляді, тому замовляю вже вдруге..
Коментарі (0)