Strange Love

Брови, як у 2016 чи натуральний ефект? #testinmakeupclub

Брови, як у 2016 чи натуральний ефект?  #testinmakeupclub

Ці олівці доволі легко лягають на шкіру, не потребують сильного натиску та якоїсь неймовірної майстерності. Достатньо просто легко нанести на шкіру та розташувати щіточкою, що на ковпачку. У загостреному вигляді ці олівці здатні малювати доволі чіткі та насичені лінії, проте як тільки грифель втрачає гостроту, на шкірі залишається напівпрозора димка, виглядає дуже натурально!

Брови, як у 2016 чи натуральний ефект?  #testinmakeupclub

04 - нейтральний коричневий. Мені здається, він пасуватиме 90% жінок в наших краях. Лягає напівпрозоро, не залишає комків. Ідеальний варіант на кожен день.

06 - варіант для любительок яскравого макіяжу, це чорно-коричневий холодний відтінок, доволі яскравий. З ним можна оформити брови так, як це було модно в 2015-2016 роках. Якщо ви любите чіткість і інтенсивність, він обов'язково вам сподобається. В той же час 06 можна нанести легко, просто додавши візуальної густоти натуральним бровам.

Maybelline New York Express Brow Shaping Pencil - хороші олівці з непоганою стійкістю. Якщо ви шукаєте натуральний відтінок на кожен день, 04 вам сподобається. Якщо ж ви любителька яскравих брів - беріть 06.