BELENKAYA

Benefit Fire Queen - Fouroscope

Benefit Fire Queen - Fouroscope

Бренд Benefit це молодіжна історія, хоч і не дуже дешева. Яскраві тематичні дизайни, досить бюджетне пакування зроблене з цупкого нашарованого картону, у деяких палетках є дзеркальце — дуже зручно.

Собі я обрала саме палетку для обличчя, бо тінями я майже не користуюсь, а якщо й захочеться — ця палітра відтінків чудово підійде для нанесення на повіки.

4 рефіли: рум'яна, бронзер-контур, та два варіанти хайлайтерів, з більш золотистим та більш рожевим мерехтінням.

Бронзер, до речі, легендарна Hoola, повнорозмірний примірник якого знайти не так вже і просто, тому це особливо приємне доповнення до суцільного набору.

  • все, окрім бронзеру, має досить помітний шимер. У рум’янах це важко назвати шимером, бо це виглядає як повноцінні блискітки, тому якщо ви прихильниця all-matte — подумайте тричі. Є ризик мерехтіти немов новорічна ялинка;
  • хайлайтери треба розподіляти виключно пальчиками, тому що пензлик майже не набирає потрібну кількість пігменту. Вцілому, використовувати пальці для сяючих текстур — нормальна практика, тому моя порада — відкласти аплікатори подалі;
  • дзеркальце дуже зручне, а сама палетка має магнітну систему. Закривається щільно і надійно, не переймаєшся, що все випаде і забруднить косметичку чи сумку;
  • в наборі є шпора зі спеціальною схемою, де ви можете підглянути, куди і що треба наносити. Дуже зручно, якщо ви вагаєтесь щодо застосування тих чи інших кольорів.

Розхід невеликий. При майже щоденному використанні протягом 6-ти місяців, кінця краю не видно. Я взагалі не зустрічала людину, у якої хоч раз закінчився хайлайтер чи рум'яна. Тут є такі? Пишіть в коментарях, бо мені здається це реально неможливо.

Рум'яна не шкодувала, власне, як і бронзер.

Бронзер нанесла і в складку ока, щоб очі виглядали більш виразними та контрастними. На самі повіки нанесла золотистий хайлайтер, який зробив суцільний 3D ефект із моїм поглядом, це при тому, що я «щаслива» власниця hooded eyes. Образ доповнила коричневою помадою та стрілками, щоб збалансувати це сяюче рожеве божевілля :)

Палетка просто ідеальна на кожен день, бо із нею дуже важко перестаратися. Вона робить тебе більш свіжою, навіть якщо ти почуваєшся не на всі 100%. Зловити мерехтіння на камеру досить важко, але ефект «макіяж без макіяжу» або «clean girl aesthetic» виходить просто чудово. А ще, все зберігається в одному місці, тому якби я кудись їхала, брала б тільки бб-крем, пудру, туш та цю малишку.