Lily♥️

«ПОЦІЛУНОК СОНЦЯ» НА ТВОЇЙ ШКІРІ💫

«ПОЦІЛУНОК СОНЦЯ» НА ТВОЇЙ ШКІРІ💫

Додати трішки блиску та легкої засмаги шкірі, особливо якщо в тебе є якісь святкові події, завжди додає образу завершеності!

Щоб трішки себе освіжити у мене для цього ж досить бюджетні, але найголовніше " працюючі засоби"

Серед них:

1.Сяйний еліксир для обличчя й тіла 6в1Eveline Cosmetics Brazilian Body Glow Elixir

2.Олія-блиск для засмаги Біокон Gold Shimmer SPF-8

3.Лосьйон для тіла з ефектом автозасмаги Dove

«ПОЦІЛУНОК СОНЦЯ» НА ТВОЇЙ ШКІРІ💫

Відразу скажу, що для обличчя я цей засіб не ризикую використовувати! Але для тіла, а саме для ніжок...ммм! Це ніби "рідкі колготки "на ніжках! Мене взагалі ця серія Brazilian Body, дуже зацікавила! Але поки маю саме один засіб.

Це насправді ніби молочко для тіла! Аромат більше кокосовий, легкий в нанесенні, швидко вбирається, надає шкірі миттєвий GLOW-ефект.

Завдяки застосуванню натуральних блискучих частинок, а також комплексів BRIGHT JELLY™ та instaILLUMINATOR™ молочко дарує шкірі ефект чудового сяйва. Засіб вирівнює тон шкіри та ідеально підкреслює засмагу (якщо вона присутня). Поступово розподіляється по шкірі, надає їй шовковистість і м'якість. Блискучі частинки відбивають світло, візуально приховують недоліки.

Мені цей засіб дуже сподобався! Особливо зараз, коли розумієш, що настає сезон "відкриттих голих ніжок")

Про цей засіб багато говорити не потрібно: ціна-якість тут хороша! Шкіра зволожена і з легкою засмагою! Гарний варіант, аби трішки дадати сяйва шкірі! Я зазвичай наношу перед сном. І на ранок шкіра сяюча! Важливо! Попередньо рекомендую проскрабувати шкіру!

Щодо цього засобу, я можу дійсно стверджувати, що він гарний конкурент багатьом не бюджетним сухим олійкам для тіла! Я його використовую, як просто зволоження для ніжок для гарного блиску! А не лише "на пляжі". Він дає неймовірний ефект мерехтіння на шкірі. Олія містить дрібні золоті блискітки, які надають шкірі легка золоте сяйво, засіб не залишає жирної плівки. Якщо дійсно наносити влітку на засмагла шкіру, то це взагалі топ! Але і на не засмаглу, як на мене теж дуже красиво! Також великий плюс в тому, що засіб не містить спирту! Я ним дуже задоволена!