Anna_feerie

Моє літо у флаконі Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques

Моє літо у флаконі Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques
Моє літо у флаконі Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques

Цей аромат - просто концентрація літніх емоцій, законсервованих в стильному флаконі! 🏖️🐚🌞 Він зі мною вже два теплих сезони і цього літа я обов'язково буду насолоджуватися його свіжістю та красою.

Згідно з історією аромату, саме в Кадакесі любив відпочивати знаменитий художник Сальвадор Далі разом зі своєю коханою. Я не бувала в Іспанії, але цілком і повністю закохана в Sea and Sun)).

Моє літо у флаконі Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques

Середні ноти представлені квітами: лотос, фрезія та водяна лілія.

База: мускус, амбра та кедр.

Особисто я відчуваю цей парфум, як суміш фруктового аромату з курортним пейзажем))). Ніби йдеш по нашій курортній Кирилівці (або по Примпосаду) на узбережжя, проходиш повз квітучі сади, де пахне смородиновою свіжістю.

Далі виходиш на пляж, відчуваєш солоний бриз і розпечений на сонці песок ніби теж віддає свій флер південному повітрю 😍. Ти дістаєш з корзинки стиглі абрикоси, розламуєш їх на половинки і з задоволенням їж соковиту м'якоть, насолоджуючись сонцем та відчуттям безтурботності 🏖️.

Для мене це абрикос, приправлений квітами, гарячим піском та солоним морем 🌊🌅🏝️. При цьому не приторний, адже немає нічого "занадто" в композиції.

Він нікого не задушить, але буде відчуватися влітку. Стійкість 5-6 годин на холодній шкірі (я все ж люблю поновлювати протягом дня). Навіть сьогодні я в цьому ароматі і, знаєте, Sea and Sun чудово розкривається в дощовий весняний день.

Діліться, які у вас літні улюбленці та чи подобається вам мій фаворит?))