Ксенія 💫

Тонер з гіалуроновою й мигдальною кислотою 5%. Рекомендація, за яку мені подякувала не одна подружка

Тонер з гіалуроновою й мигдальною кислотою 5%. Рекомендація, за яку мені подякувала не одна подружка

Вітаю 🥀

Сьогодні особливий допис... бо то є гордість за своє, УКРАЇНСЬКЕ!

З даним брендом я познайомилася 2 роки тому. Це була випадковість... він не був на слуху, і здається, тільки но починав свій шлях. Мова про компанію виробника NUTRITIVE.

Що мені привернуло увагу впершу чергу - це концепція : вона заключається в тому, щоб максимально не забруднювати екологію і свідомо використовувати матеріали. Компанія виробляє екологічно чисту продукцію.

На сайте також є опис по утилізації їх упакування 👍

У нього є окремі свої бренди (їх 4), Biono один із них. Про декілька продуктів цього саме бренду я хочу розповісти. На разі про тонер для обличчя з гіалуроновою й мигдальною кислотою 5%.

Об'єм :100 мл

Призначення: відновлення, від перших проявів старіння, насичення, зволоження, заспокоїти шкіру. Очищення.

Тип шкіри : всі типи.

Про що даний продукт? Це засіб, який інтенсивно зволожить шкіру після процедури очищення. Ефективна натуральна формула продукту вирівнює pH шкіри, відновлює епідерміс, зменшує запалення та почервоніння. Використання засобу допоможе покращити захисний бар'єр шкіри, очистити її від залишків забруднень, делікатно пілінгує та тонізує шкіру.

Aqua, Mandelic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Gluconolactone, Na-PCA, Hyaluronic Acid LMW, Xanthan Gum, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Fragrance.

Як бачимо в складі декілька видів кислот : Mandelic Acid, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid.

Досить делікатні, а Hyaluronic Acid LMW, ще й низькомолекулярна. Вона має омолоджуючі, зволожуючі та пом'ягшувальні властивості.

В якості ексфоліанта тут виступає Gluconolactone.

Перше і однозначно я "за" - це скляна тара👍

Чесно, я була здивована і приємно вражена. При чому це темне скло, навіть якщо в складі і невисокий відсоток кислот, все одно це краще.

Плюс естетично це також гарно 😍.

Помпу-дозатор краще допрацювати 😏.

Це не типовий тонік. Це дійсно тонер, тобто більш густа водичка, якщо можна так сказати. Накшталт, консистенції корейським.

Аромат досить ніжний, квітковий. На шкірі не затримується.

Для мене тонізація завжди існує в моїй рутині, без неї не можу інакше. Цей тонер я використовую не лише після активів, щоб заспокоїти шкіру, але і на постійній основі. Він дійсно працює делікатно, але ефективно:

мигдальна кислота - м'яко відлущує ороговілі клітини епідермісу, усуває гіперпігментацію, висвітлює та вирівнює тон шкіри. А глюконолактон вирівнює мікрорельєф обличчя, захищає від вільних радикалів. В свою чергу Na-PCA бореться зі старінням клітин шкіри та вирішує проблему сухості. Ну а про роль і функцію гіалуроноваї кислоти не знає лише лінивий.

Відмічу від себе, цей засіб добре працює і на звуження пор. Не варто боятися використовувати його кожного дня, від цього ваше лице буде ще кращим! А ось на літо це просто must have для нормальної, сухої та комбі шкіри: тонер+легкий зволожуючий крем і цього більше ніж достатньо аби відчувати повноцінний догляд. З часом шкіра набуває гарного сяйва 😍 і має рівний тон.

Мої рекомендації даного продукту подружкам також знайшли відгук. Жодна ще не сказала мені, що він не подобається чи не підійшов.

Я дійсно рада тому, що знайшла достойний продукт, що виробляється у нас.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою. Ксенія ✨