Ксенія 💫

Двоетапне очищення - ЗА та ПРОТИ.

Двоетапне очищення - ЗА та ПРОТИ.

Двоетапне очищення шкіри - в чому його сенс? Разберімося в правильному використанні 💁‍♀️

Я давно зрозуміла, що без гідрофільних засобів моє існування не можливе. Почала шукати для себе ті, які будуть влаштовувати мене як за дією, так і ціною. Пробувала різне : і подорожче, і олійку, і бальзами. Та вибір мій залишається незмінним і я знову і знову повертаюся до нього - мого улюбленого - All Clean Balm від Heimish.

Країна ТМ: Корея

Об'єм: 120 мл. Я завжди беру максимальний розмір. Це і вигідно і вистачає на досить довго.

Є об'єми меншого формату - для знайомства.

Двоетапне очищення - ЗА та ПРОТИ.

Призначення: відновлення, демакіяж, зволоження, зміцнення, очищення.

Тип шкіри: всі типи

Даний засіб використовується на самому початку (1 етап очищення шкіри) вашої рутини, коли ви маєте на обличчі чи то макіяж, чи лише SPF.

Це самий перший продукт, який ви наносите на обличчя при очищенні.

Це один з тих засобів, коли я, тримаючи його в руках, отримую величезну насолоду в плані естетики : поєднання цих кольорів, як виробник турбується за свого потенційного користувача. І це кожен раз, коли отримую його 😄, обдивляюся як вперше).

Баночка знаходиться в картонной коробочці. Має достатньо інформації аби ознайомитись шо і для чого. Пластик щільний. Є основна кришка, а також допоміжна. Для зручності використання маємо ложечку, якою набираємо продукт. 👍

Хто вперше знайомиться в подібним засобом постараюся описати що це. Це як масляний баттер. Не густий крем, ні.

Це 3-ступінчаста (бальзам-масло-молочко) спресована текстура, яка потім при взаємодії тепла шкіри і додаванні теплої води, емульгуючись набуває консистенції молочка, яким ви в кінечному результаті очищуєте шкіру.

Дивлячись на склад, можна зрозуміти , що це не типовий бальзам для очищення та видалення макіяжу. А засіб, в більшій кількості на основі емолентів (зволожувачів), котрі потім не залишають на шкірі жирний шар та неприємну плівку.

Така велика кількість ефірних арома масел,що ти в момент використання наче окунаєшся в релакс та почуваєш себе в SPA центрі😍.

Аромат бальзам має трішки хвойний, з нотками трав'яного. Досить приємний, не рлздратовує. На шкірі потім не відчувається.

Будь-який гідрофільний продукт треба використовувати виключно НА АБСОЛЮТНО СУХУ ШКІРУ.

Потім розподіляємо по обличчю, начебто масажними рухами. Коли бальзам трішки підтаяв і розтворив чи то косметику, чи жир на обличчі, ми добавляємо тепленьку водичку. Відбувається емульгація і продукт переходить на кінцеву свою стадію - консистенція молочка. Далі - змиваємо залишки макіяжу цією консистенцією.

Не забувайте ніколи ДООЧИЩАТИ лице далі чи то пінкою, чи гелем за вашим типом шкіри 👆.

Тобто залишати бальзам на обличчі, ба навіть, якщо ви вважаєте, що змили водою, не можна!

🆘ЩЕ ОДИН ВАЖЛИЙ МОМЕНТ - це не олія для масажу обличчя, хоча в складі і повно масел. Ніякого массажу, а то я знаю таких 😄.. заб'єте пори, а потім бальзам винен))).

Ну і перейдемо до демонстрації роботи All Clean Balm від Heimish, так сказати, подивимося наглядно в дії. Я вибрала продукти, якими користуються майже всі дівчатка кожного дня : олівці для очей стійкі і звичайні, консилери різної щільності, стійкі і звичайні помади, туші для вій. Тон не брала, консилери можуть демонструвати дію в деякій мірі.

Отже почнемо зі звичайних олівців для очей. А то мало лі))), можливо, далі і продовжувати не має сенсу😂. Як бачимо - все добре і очищує на раз!

Далі спробую на "важкій артилерії" - стійкі олівці для очей. Їх зазвичай дуже важко змити просто гелем або пінкою. Вони дуже швидко фіксуються і держаться намертво на очах.

Але і тут робота бальзам прошла добре. Не відразу, скажу честно, але ж так 👌

Далі візьмемо консилери. Вони різні по своєму функціоналу - є стійкі, є зволожуючі. Тому тут важливо також розуміти, що і в цьому плані все працює добре. Шкіра чиста.

Далі туш. Я не користуюся водостійкими, тому перевіряю на звичайних. Але будь-яку туш, що в мене коли-небудь була, цей бальзам видаляє прекрасно.

Ну і помади. Спочатку звичайні - зволожуючі, сатинові, напівпрозорі. З цим проблем не виникло. Розчиняються добре и демакіяж губ проходить легко!

А що стосовно стійких помад 🙄? В мене матові стійкі від L'Oreal. Подивимося? Як вам? На мою думку - шикарно!

Чесно кажучи, All Clean Balm я більше використовую в очищенні шкіри, бо макіяж рідко на моєму лиці.

І тому, з цієї точки зору можу дуже його хвалити - він ще ні разу не зробив так, аби я сказала - "Ні, більше не куплю!"

Бальзам дійсно добре турбується за шкірою - насичує її, гарно звужує пори. Це добрі показники для сухої, нормальної або з шелушінням шкіри. А також вікової (масло Ши в складі), на власному прикладі демонструю.

Бальзам дійсно добре турбується за шкірою - насичує її, гарно звужує пори.

А по друге, як помічник в демакіяж, про що наглядно розповіла.

Можливо, з-за наявності такої досить значної кількості емолентів, для шкіри жирної або комбі він може буду спірним продуктом. В такому випадку, можна взяти міні упаковку - 20 грам або тест на пробу і дивитися як він поведе себе.

Про ще одного мого фаворита розповідаю тут https://club.makeup.com.ua/post/11803/

Сподіваюсь, була корисною 💐

З повагою, Ксенія ✨