Знайомлюся з брендом CeraVe

Знайомлюся з брендом CeraVe

Так як зараз нарешті потепління, я почала всій пошук більш легкого та зволожуючого крему на теплу пору року(бо наразі користуюся кремом Q+A, але він вже закінчується і його текстура досить щільна, що підходить для зими, але на весну та літо треба щось легше).

Тож я довго аналізувала величезний вибір продуктів та фірм і вирішила спробувати з CeraVe, тим паче про цю фірму бачила тільки позитивні відгуки.

Почну з того, що крем має дуже класний склад - три керамідо, ніацинамід та гіаоуроновп кислота, ідеально для зволоження. Щодо самого крему - текстура саме така, яку я шукала, дуже класно зволожує шкіру та швидко вбтраться і, що дуже важливо для мене, не жирнИ так далее шкіру та некомедогенний, бо зараз маю проблеми зі шкірою та активно їх лікую. Крем позиціонує себе як нічний, але вдень перед спФ та макіяжем теж дуже гарно підходить, а наявність ніацинаміду була для мене великим плюсом, бо вранці я використовую сироватку та торік з ніацинамідом та цинком, тож цей крем ідеально вписується як в мою раркову рутину, так і у вечірню.

Тож можу кадати, що з першого разу мені пощастило, і я знайшла для себе той самий крем, тим паче ціна на нього дуууже приємна, і вистачить його надовго, бо, не дивлячись на невеликий тюбик, крем економний у використанні, тож дякую CeraVe за такий гарний продукт:)