Тетяна Веласкес

НАЙКРУТІША БЮДЖЕТНА ТУШ 2022!! Яка дасть фору російській Cabaret!

НАЙКРУТІША БЮДЖЕТНА ТУШ 2022!! Яка дасть фору російській Cabaret!
НАЙКРУТІША БЮДЖЕТНА ТУШ 2022!! Яка дасть фору російській Cabaret!

Яка не просто буде заміною печальнозвісної Cabaret від російського бренду Vivienne Sabo, який ми викреслили зі свого б‘юті-життя назавжди!

Короче! До справи!

В ділі #косметичкавеласкес👝 і її НАЙКРАЩЕ ВІДКРИТТЯ РОКУ!!!

Туш від польського бренду @evelinecosmetics_ukraine ÉVELINE Variété - це просто бомба-ракета, відрив башки і просто нереальна штука навіть для моїх вій!!!

НАЙКРУТІША БЮДЖЕТНА ТУШ 2022!! Яка дасть фору російській Cabaret!

✅ ФОРМУЛА: нереальна! Просто нереальна формула, яка дає підкручення, об‘єм, густину і довжину! Навіть для мікро-вій, які ростуть вниз! Навіть для пуху на віях як у мене! Жодна! Жодна туш за цей рік такого не давала!!!

✅ ШВИДКІСТЬ нанесення просто космос! На мої мікровії це зайняло пару секунд! Не треба робити сотню шарів! Пара рухів і нереальні вії готові!

✅ ЩІТКА селіконова, по формі дуже схожа на Кабаре. Невеликого розміру з рідкими зубчиками, які дають багато об‘єму і довжини. Я такі люблю більш за все. Зручна і круто працює.

✅ ВІДТІНОК я знайшла тільки чорний. Тільки такий я знайшла в Україні. Можливо у Польщі є інші. Дівчатка, хто у Польщі - відпишіть, які там є???

✅ ВАРТІСТЬ від 136 грн на мейкапі і вище. Просто смішна за таку нереальну якість. Я купила у Ватсонсі за 215 грн. Просто попалась на очі і я схватила одразу. Тому купуйте онлайн)))

Таких крутих тушей я ще не зустрічала. Ефект просто нереальний! Навіть люксові туші мені так вії не роблять! Тепер у мене з’явився фаворит, який ще багато років не буде вилазити з кейсу!

Рекомендую просто всііііммммм!!! І для себе і для роботи! Просто ТОП! Мало того, що продукт крутий. Так ще й за копійки! Так ще й польський!

Хто чув про цю туш? Пишіть як вам???

Хто зберіг собі пост? Ставте +++ в коментарях, щоб я знала, що огляд конкретних продуктів для Вас актуальний! 💋