НАЙКРУТІША БЮДЖЕТНА ТУШ 2022!! Яка дасть фору російській Cabaret!
Урааааа! Яхуууу! Нарешті! Нарешті, шляхом випробувать десятків тушей, я знайшла ТУ САМУ!!!
Яка не просто буде заміною печальнозвісної Cabaret від російського бренду Vivienne Sabo, який ми викреслили зі свого б‘юті-життя назавжди!
Короче! До справи!
В ділі #косметичкавеласкес👝 і її НАЙКРАЩЕ ВІДКРИТТЯ РОКУ!!!
Туш від польського бренду @evelinecosmetics_ukraine ÉVELINE Variété - це просто бомба-ракета, відрив башки і просто нереальна штука навіть для моїх вій!!!
✅ ФОРМУЛА: нереальна! Просто нереальна формула, яка дає підкручення, об‘єм, густину і довжину! Навіть для мікро-вій, які ростуть вниз! Навіть для пуху на віях як у мене! Жодна! Жодна туш за цей рік такого не давала!!!
✅ ШВИДКІСТЬ нанесення просто космос! На мої мікровії це зайняло пару секунд! Не треба робити сотню шарів! Пара рухів і нереальні вії готові!
✅ ЩІТКА селіконова, по формі дуже схожа н а Кабаре. Невеликого розміру з рідкими зубчиками, які дають багато об‘єму і довжини. Я такі люблю більш за все. Зручна і круто працює.
✅ ВІДТІНОК я знайшла тільки чорний. Тільки такий я знайшла в Україні. Можливо у Польщі є інші. Дівчатка, хто у Польщі - відпишіть, які там є???
✅ ВАРТІСТЬ від 136 грн на мейкапі і вище. Просто смішна за таку нереальну якість. Я купила у Ватсонсі за 215 грн. Просто попалась на очі і я схватила одразу. Тому купуйте онлайн)))
ВИСНОВОК!
Таких крутих тушей я ще не зустрічала. Ефект просто нереальний! Навіть люксові туші мені так вії не роблять! Тепер у мене з’явився фаворит, який ще багато років не буде вилазити з кейсу!
Рекомендую просто всііііммммм!!! І для себе і для роботи! Просто ТОП! Мало того, що продукт крутий. Так ще й за копійки! Так ще й польський!
Хто чув про цю туш? Пишіть як вам???
Хто зберіг собі пост? Ставте +++ в коментарях, щоб я знала, щ о огляд конкретних продуктів для Вас актуальний! 💋
Коментарі (0)