Anna_feerie

Lamel moonrise - палетка, що стала моєю улюбленицею

Lamel moonrise - палетка, що стала моєю улюбленицею

Знайомтеся, шикарна палетка від бренду з українським корінням - Lamel moonrise! Вона така класна, що я постійно роблю з нею макіяжі і зовсім не хочу зупинятися))).

Lamel moonrise - палетка, що стала моєю улюбленицею
Lamel moonrise - палетка, що стала моєю улюбленицею

Матові тіні мають чудову пігментацію, коричневі відтінки не уходять в рожево-червоний (як це, наприклад, сталося з деякими кольорами палетки Secret Santa). Не пилять, легко наносяться та тушуються 🤗.

Сяючі відтінки просто неймовірні, вони м'які, немов масло, ідеально набираються пальчиками та класно лягають на повіки. А фіолетовий ще й дуохромить, немов якійсь шалений люкс))).

Щодо двох глітерів, то вони набираються ніби пластами, тому їх обов'язково наносимо на праймер для глітеру або спец.клей, щоб не було обсипання (мій незмінний фаворит Nyx Glitter Primer).

Взагалі всі сяючі текстури я наношу на нього, а матові - на базу Nyx High Definition Eye Primer. Бо інакше більше 3х годин тіні на мені не тримаються)).

Окремо хочу сказати про пакування: воно дуже стильне та зручне, не знаю точно, це легкий пластик або пресований картон, але приємне на дотик. Є дзеркало та захисна слюда. А ще мені дуже імпонує невеликий розмір рефілів, бо хочеться періодично радувати себе новими палітрами, але при цьому не люблю, коли залишається багато продукту. Тут точно такої проблеми не буде 😁.

Про Secret Santa також розповім, а ви підкажіть, чи маєте тіні від Ламель і як вони вам? Я от жалкую, що свого часу не придбала їхню велику палітру в рожево-золотих відтінках, хоча довго на неї дивилася і були класні знижки).