Крутий блиск з 3D-ефектом? Я знаю, про що йде мова (додаю свотчі)
3D-блиск від Kiko дійсно став для мене відкриттям. Мій “первісток” – відтінок 17… Такий яскравий, феєричний та мерехтливий. Пройшло вже 10 років, а я все ще вірна йому до сьогодні. Починаючи з дизайну та закінчуючи ефектом – в цих блисках все поєднано для таких естетів, як я. Готова розповісти про своїх фаворитів.
Відтінок 17
Почну з нього – мого “діда”. Він має ягідний відтінок. Але його головний плюс – в мерехтливих частинках, які створюю на губах якесь нереальне зоряне небо. Я наношу його без будь-яких помад чи олівців в якості основи, бо відтінок достатньо насичений.
Відтінок 04
Теж з блискітками, але дрібнішими. Має персиковий відлив, але на губах майже прозорий. Зрештою, кількість блискіток не дозволить вашим губках виглядати “оголеними”.
Відтінок 07
Моя база. Наношу його практично завжди – на помаду, олівець або без основи. Він виглядає дуже ніжно. Якщо дивитись на флакончик, то можна побачити ледь помітні блискітки, але на губа х відтінок 07 виглядає як глянцевий лак без мерехтіння. Має рожевий тон, який візуально згладжує губи.
Я не буду тебе обманювати: як і будь-який блиск він доволі липкий на губах, тому май на увазі: волосся краще зібрати. І ще: не нанось його у вітряну погоду, бо проклинатимеш мене вічно😅
Мені до нестями подобається дизайн Kiko Milano 3D. Виглядає люксово. Дуже зручний фетровий аплікатор, а ще у складі є доглядові компоненти. Блиски дійсно не сушать губи.
Розкажи, які блиски є базою в твоїй косметичці. Мені цікаво знайти альтернативу😊
Коментарі (0)