Lily♥️

МОЇ 5 УЛЮБЛЕНИХ АРОМАТІВ GUCCI

МОЇ 5  УЛЮБЛЕНИХ АРОМАТІВ GUCCI

GUCCI- для мене це бренд з цікавою не простою історією, а щодо ароматів, вони в них досить прості, лаконічні та зрозумілі для мене. Але таких, які захоплюють …не так багато. Проте в мене є 5 ароматів. Всі ці аромати досить шлейфові, м'які квіткові, які підкреслюють твою жіночність і виточеність. Головне знати міру звичайно)

• Flora by Gucci Glorious Mandarin Gucci EDT -Туалетна вода для жінок
  • Flora by Gucci Glamorous Magnolia Gucci- Туалетна вода для жінок
  • Flora by Gucci Eau de Toilette Gucci для жінок
  • Gucci Bloom Acqua di Fiori Gucci Парфумована вода для жінок
  • Mémoire d’une Odeur Gucci Парфумована вода унісекс

За час користування ароматами, найбільше компліментів зібрав саме Flora by Gucci Eau de Toilette Gucci, це не був мій перший аромат серед перерахованих вище, але по значенню попав в саме.

Отже Flora by Gucci Eau de Toilette від Gucci - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Квіткові.

Мені в цьому ароматі подобається все від пакування до самого вмісту флакону! Тут неймовірно красиво грає піон, солодкий аромат з теплою нотою, аромат який неодмінно піднімає настрій! Я його купувала в Дьюті фрі, і взяла з собою в подорож! На літній вечір він був ідеальний. А ще якщо подивитися на історію створення цього принту Flora, тякий взяли для оформлення коробки, і використовують зараз доречі в інших ароматах, то хочу сказати велике дякую Грейс Келлі, що надихнула на його створення, а в подальшому і був створений цей прекрасний аромат!

Flora by Gucci Eau de Toilette був випущений в 2009.

Верхні ноти: Півонія, Цитруси і Мандарин;

Ноти серця: Османтус і Троянда;

Ноти бази: Сандал, Рожевий Перець і Пачулі.

Отож розповідаю з чого все розпочалося)☺️

Я добре пам'ятаю цю красивезну рекламну кампанію з цією колекцією 5 ароматів:

• До неї увійшли п'ять туалетних вод:

Glorious Mandarin (мандарин, півонія, жасмин, піна колада, білий мускус, амбра, дерев'яні ноти)

Gracious Tuberose (листя фіалки, персик, троянда, тубероза, флердоранж, ладанник, кедрове дерево)

Gorgeous Gardenia (червоні ягоди, груша, франжіпані, гарденія, пачулі, коричневий цукор)

Glamorous Magnolia (фрезія, зелене листя, цитруси, півонія, магнолія, мускус, сандал, шоколад)

Generous Violet (листя та квіти фіалки, корінь ірису, шкіра)

Серед усіх ароматів мені найбільше сподобався саме в жовтому флаконі Mandarin. Отож це був перший аромат від Gucci з яким я взагалі познайомилася. До цього попередні аромати, якось не чіпляли. Замовляла 30 ml у старому ще пакуванні на Make UP. А згодом я так його полюбила, що замовила звичайно ж повторно ) І це вже було нове ще коасивіше пакування і оформлення з принтом Flora. Для мене це аромат хорошого настрою, квітковий , найбільше відчуваю піон і пінаколаду і трішки солодкого мандарину , ніби клементин)

Пахне відпочинком. Шкода що зараз його немає. Це була, як на мене , найкрасивіша колекція, стильна і сьогодні.

ТИП АРОМАТУ: Квіткові Фруктові.

Flora by Gucci Glorious Mandarin був випущений в 2012.

Верхні ноти: Мандарин і Півонія;

Ноти серця: Жасмин і Піна Колада;

Ноти бази: Мускус, Деревні Ноти і Амбра.

Далі своє знайомство продовжила з ароматом Glamorous Magnolia. Це була осінь, придбала цю мімішну мініатюрку, бо захотілося спробувати щось нове. Був дощ, коли я його нанесла відчула звичайно тонку нотку Flora , яка доречі у всіх ароматах прослідковується і аромат шоколаду, це ніби аромат flora змішали з шоколалодом, такий собі шоколадний піон. Цікаво і не звично. Дуже зігріваючий аромат.

Цей аромат належить до групи ароматів:

Квіткові Зелені.

Flora by Gucci Glamorous Magnolia був випущений в 2012.

Верхні ноти: Зелені ноти, Фрезія і Цитруси;

Ноти серця: Магнолія і Півонія;

Ноти бази: Мексиканський Шоколад, Мускус і Сандал.

Я познайомилася з цим аромат весною, був травень, коли вже все зелене і квітуче! От цей аромат ідеально описує таку пору! Мені з колекції BLOOM він сподобався найбільше!

Не скажу, що я люблю конвалію в ароматах, але в цьому ароматі вона така трав'яниста завдяки лимону і бергамоту. Аромат свіжих квітів. А точніше ніби ти зайшов у квітковий магазин, аромат квіткового стебла.

Цей аромат належить до групи ароматів Квіткові.

Gucci Bloom Acqua di Fiori був випущений в 2018. Парфумер: Alberto Morillas.

Верхні ноти: Лист Гальбанума, Листя Чорної Смородини, Бергамот і Лимон;

Ноти серця: Жимолость, Тубероза, Жасмин, Конвалія і Фрезія;

Ноти бази: Мускус, Iso E Super і Сандал.

З цим ароматом у мене тільки найтепліші спогади! Флакон такий типу ретро, ніби з бабусиної скрині)

А що в середині? Ромашковий крем, от пахне так мені поєднання сандалу і ромашки, саме ці ноти я найбільше відчуваю на собі! Красивий, ніжний, пахне доглянутістю. Однак унісексом не назвала би.

Mémoire d’une Odeur від Gucci - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів деревних мускусних квіткових ароматів.

Mémoire d’une Odeur був випущений в 2019. Парфумер: Alberto Morillas.

Верхні ноти: Ромашка і Гіркий Мигдаль;

Ноти серця: Мускус, Індійський Жасмин і Жасмин;

Ноти бази: Сандал, Кедр і Ваніль.