krislemly

Рум’яна, які я використовую як скульптор.

Рум’яна, які я використовую як скульптор.
Рум’яна, які я використовую як скульптор.
Рум’яна, які я використовую як скульптор.

Привіт-привіт!)

Сьогодні у нас на огляді єдиний скульптор в моїй косметичці.

Все почалось з того, що я давно задивлялась на скульптор від бренду NYX, на який є величезна кількість гарних відгуків. Але мене відштовхнув тий факт, що цей бренд не вийшов з ринку расєї. Тому вирішила купити дуже схожий аналог, якщо вірити відгукам.

Отже, скульптор Lamel.

Ціна: 50 грн (купувала на знижках).

Об’єм: 3.8 g.

Рум'яна упаковані в досить просту пластикову коробку. З прозорою кришкою та основою, яка повторює колір рум'ян. Також вони запаковані в захисну плівку. Дівчата в відгуках писали, що кришечка досить швидко відлітає, але в мене поки все нормально, на місці. Гарного вигляду пакування не втратило, хоча валяється в косметичці вже приблизно місяця два.

Відтінок: 404 Taupe. Колір сіро-коричневий без рижинки. Матові. Їх можна нашарувати, тим самим регулюючи інтенсивність кольору. На свотчі постаралася це передати, від темного до найсвітлішого. Вони гарно набираються на кисть та тушуються.

Стійкість гарна, зранку нанесла, до пізнього вечора з обличчя нікуди не зникають.

В мене досить бліда шкіра і подібні продукти завжди виглядали на мені дуже дивно, наче взлітні смуги, то занадто рижі, то занадто коричневі. Зовсім не природньо. А цей скульптор виглядає дуже природньо (мій тато вирішив, що я схудла і в мене з’явились скули😅).

Дівчатка, потрібна порада, що ще придбати зі скульпторів? Душа просте різноманітності.