Alyona Fedyk

My Burberry: моя любов, моє натхнення, мій настрій… Мій!

My Burberry: моя любов, моє натхнення, мій настрій… Мій!

Я буквально зростаюсь з ним, але при цьому увесь день відчуваю цей неймовірний запах на шкірі та одязі. Знаєш в чому його особливість? Це парфум, який володіє унікальною властивістю звучати бездоганно в дощ… Як тільки з неба впали перші краплі, дозволь My Burberry супроводжувати тебе під парасолькою.

My Burberry: моя любов, моє натхнення, мій настрій… Мій!

Вперше цей аромат поповнив мою колекцію ще в 2014 році. Я побачила його на стенді у день презентації, і просто застигла: ну як цей чарівний флакон з бантиком може не сподобатись? Затест, декілька хвилин в цій химерній хмаринці, вердикт: беру! На руці в мене був годинник зі шкіряним ремінцем, так от крім жартів – на ньому я відчувала аромат My Burberry протягом тижня без поновлення! Стійкість – це щось. Навіть його текстура доволі масляниста, тому в якості я навіть не сумніваюсь. До слова, з 2014 року цей аромат завжди в моїй колекції, і всі наступні рази після першого я купувала його на Makeup.

Піраміда не банальна, дуже цікава та інтригуюча. Переконайся сама:

  • Початкова нота: Бергамот, Запашний горошок, Листя герані, Льон
  • Нота серця: Троянда, Фрезія
  • Кінцева нота: Айва, Пачулі

Чому я вважаю його ароматом осіннього дощу? Я не можу описати це словами, але при нагоді просто спробуй сама: в пасмурну та вологу погоду My Burberry має зовсім інше звучання. Воно приємно прохолодне, шипрове, трішки сухе, пряне та з легкою, благородною солодкістю айви. До речі, найбільше мене вразила наявність ноти запашного горошку, бо раніше я ніде не зустрічала цю “екзотику”. Чарує неординарною зеленою свіжістю, а в поєднанні з листям герані та цитрусовим бергамотом й поготів. Ну і пачулі… куди ж без них? Димно-землистий аромат з легким трав’яним шлейфом. Яка ж це насолода! (побігла нанесу трішки на зап’ястя).

Знаєш, я можу тисячу разів сказати тобі, який це неймовірний аромат, але все ж краще познайомся з ним особисто. Буду ревнувати, але відкрию таємницю: за всі ці 8 років моєї любові до My Burberry я практично не чула його на інших… І це дає мені повне право сказати, що My Burberry – дійсно MY!